Blogbox vol met mooie moederdag cadeau’s


Deze maand ontving ik een toffe blogbox van RVG. En wat zaten er weer toffe items in, waaronder een mega fijne staafmixer! Nu denk je misschien, maar dat heb je toch al wel? Nou nee dus, deze is onlangs gesneuveld dus deze mooie van Braun kwam als geroepen. De Braun MQ3 is nog sneller en gemakkelijker door het extra snijmesje wat het heeft. Wil je ook jouw keuken schoon houden? dDan is dit ook jouw model, want de mixer heeft een splash control.

Je krijgt nu tot 12 juni 20% korting op het hele Braun MQ3 assortiment bij Braun in de webshop.

Een aantal items waren écht super cadeau’s om weg te geven aan je moeder of schoonmoeder. Zo heb ik de thee van Essência da Natureza weg gegeven aan mijn schoonmoeder. Deze thee is heel gezond. De unieke hoogwaardige plantaardige producten zitten in ongebleekte zakjes. De theesoorten komen van planten uit de Zuid-Amerikaanse Amazone. De ingrediënten zijn Fairtrade en veganistisch. En wat ook nog eens een fijne bekomstigheid is dat de dozen waarin de thee wordt verzonden een bijdrage leveren aan herbebossing. En zeg eerlijk, het ziet er toch uit als een cadeau die verpakkingen van de thee.

Een geurtje is altijd leuk om te krijgen of om weg te geven. Met de abonnementsdienst van Parfumado bied de ideale kans elke maand een nieuw merk of niche te ontvangen. De kosten zijn €14,95 per maand en je kunt uit maar liefst 450  merkparfums kiezen. Wil je graag dit ook eens uitproberen? Je ontvangt op de 1e maand 50% korting, neem snel een kijkje hier.

Naast een geurtje voor jezelf is een geur in huis ook fijn. De geurstoffen van Janzen staan niet alleen mooi, maar ruikt ook heerlijk! Zet hem in de woonkamer, toilet of kantoor. De geur Skin 90 is een combi van de geuren van kersenbloesem, lelie en de tonkaboom.

In deze tijd zijn wij nog steeds volop bezig met van alles en nog wat, en soms lopen we ons zelf voorbij. Soms moet je even een momentje voor jezelf nemen. De bloesems van Bach helpen je bij diverse stemmingen en zorgen voor harmonie bij jezelf. Ik ontving de bloesems; Star of bethlehem, Walnut en White Chestnut. Deze laatste zorgt ervoor dat gepieker, nare gedachten en zorgen verminderden. Dit kon ik zelf wel gebruiken bij onze drukke weken voor onze emigratie die gaat plaatsvinden volgende maand.

Om het licht te blijven zien ontving ik ook een Smart led lamp van Nedis. Deze slimme lamp is natuurlijk helemaal van nu en kan worden bediend door de app van Nedis, Google home of Amazon Alexa. Ik heb deze lamp in de lamp naast het bed gedaan. Hier zat nog een oude verlichting in en deze bol staat heel classy! En zo kan ik elke avond en ochtend zonder gebruik van het lichtschakelaar de lamp bedienen. Stiekem is dit ook wel een tof vaderdagdag cadeau toch?

Tot slot zaten er weer wat handigheidjes van HG in de blogbox. De koffiemachine ontkalker, nare geurtjes en een hg tegen stinkende vuilnisbakken. Deze had ik nog niet in mijn HG assortiment, dus helemaal blij mee. Ik kan lekker aan de schoonmaak, of deel de taken uit natuurlijk.

 

 

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als INSPIRE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijftien − 4 =