ABOUT | IRIS & HAAR DESIGNSTUDIO

ABOUT | IRIS & HAAR DESIGNSTUDIO

Vandaag een speciale ABOUT over Iris, want naast dat zij vandaag in de picture staat op mijn blog start zij als blogger bij mijn team! Welkom Iris. Wil je meer weten over Iris zelf?  Je vind een persoonlijk stukje onder het kopje ABOUT. Vandaag zetten we haar bedrijf even in de spotlight..

Gedreven door een flinke dosis nieuwsgierigheid

“Ruim 10 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven.

Vanuit mijn eigen Designstudio in Eindhoven werk ik als Ontwerper voor verschillende opdrachtgevers. Met veel creativiteit en vindingrijkheid ontwerp ik concepten, producten en inrichtingen.
Gedreven door een flinke dosis nieuwsgierigheid, ga ik graag samen met een opdrachtgever op ontdekkingsreis; op zoek naar nieuwe ideeën en concepten. Met een frisse blik wil ik mensen een andere kijk op de wereld geven. Ik vind het spannend om binnen gestelde kaders concepten te ontwikkelen. En door verrassende combi’s van materialen, kleuren en prints vernieuwing te brengen en zo tot prikkelende ontwerpen te komen. Om hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan een spannende en uitdagende leef-, werk-,  leer- en verblijf plekken!’

‘Bijna 10 jaar lang heb ik samen met een collega Design Agency Lady Penelope geleid.
Een creatief, vindingrijk ontwerpbureau op het gebied van sfeer. We ontwikkelden speelse en toegankelijke totaalconcepten en inrichtingen voor (basis)scholen, Healthcare, Horeca en Retail.’

Vanaf April 2015 is Iris onder haar eigen naam, zelfstandig verder gegaan. Iris is in 2015 na de geboorte van haar dochter Kyra klein begonnen. ‘Ik wilde even niet meer 60 uur in de week werken.’ Maar wel wilde ze natuurlijk graag bouwen aan haar eigen Designstudio. Ze kon starten met 2 vaste opdrachtgevers en daarnaast heeft ze van tijd tot tijd wat kleine projecten aangenomen. Iris werkt voornamelijk voor bedrijven, maar dit kunnen veel verschillende soorten bedrijven zijn zoals Meubelfabrikanten, Retail, horeca, scholen en healthcare.

‘Mijn eigen Designstudio runnen betekent voor mij vrijheid, werken aan uitdagende projecten voor verschillende soorten klanten. Eigenlijk voelt ieder nieuw project als een nieuwe wereld binnen stappen: iedere keer opnieuw krijg je de kans om te werken in een andere omgeving en zo weer een hele andere wereld te ontdekken!’

Het afgelopen jaar heeft Iris voor Edelman BV haar grootste inrichtingsproject tot nu toe mogen realiseren!
Edelman is createur en distributeur van succesvolle decoratieve collecties voor huis en tuin, waaronder Mica Decorations en Casa Vivante. Naast dat zij al jaren producten ontwierp voor verschillende collecties, mocht ze nu aan de slag met de inrichting van het nieuwe pand. De nieuwe showroom inclusief entree met receptie, 2 lounges voor klantontvangst met relax-, meet- en workspaces en een restaurant voor klanten en personeel. Edelman levert o.a. een enorme collectie kunstgroen en dit loopt als een ‘groene’ draad door de gehele inrichting. Titel van het project: ‘create Identity, make a statement’. Eind december is de showroom spetterend geopend!

Door dit gave project is het enorm gaan kriebelen bij Iris! Inrichtingen ontwerpen en realiseren, dat is waar haar hart ligt. Dit jaar gaat Iris opnieuw de kans grijpen om gave inrichtingen voor klanten te realiseren en zo wil ze haar bedrijf dan ook weer graag verder laten groeien! 2017 is ze daarom gelijk goed gestart: Instagram account ge-update, LinkedIn profiel bijgewerkt, huisstijl opgefrist en aan haar website wordt gewerkt. In 2017 wil zij de wereld laten zien wie Iris is en wat zij doet!

Vind mij online via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 1 =