ABOUT | ANGELICA DE ALTIJD VROLIJKE BLOGGER

Angelica, zij doet ook al een hele tijd mee als blogger bij Tintje Lichter. Steeds weer leuke en verassende blogs heeft ze klaar staan. Maar naast dat wij weten dat ze goed kan schrijven, weten we nog best veel niet. Daarom staat zij vandaag in dés spotlight.

Haar meest favoriete blog die zij schreef voor Tintje lichter is die van hun eerste huis. Na maanden verbouwen is het nu af en ziet het er super mooi uit. Dit kun je allemaal terug zien ook op haar Instagram, want ze deelt haar huis dan ook erg graag. Ook is ze dol op haar fijne plekje en geniet ze hier elke dag van.

Koken? Dat houden ze meer bij “het klaarmaken van eten”. Echt koken en een gevoel voor het combineren van smaken hebben Angelica en haar vriend niet echt. Die creativiteit stopt ze liever in haar illustraties en interieur. Ook is ze druk met haar eigen bedrijfje die ze sinds 2 maanden heeft. Ze zat er al een hele tijd tegen aan te hikken maar schreef zich toch uiteindelijk in bij de Kamer van Koophandel. Ze moest ook wel want er kwam een leuke opdracht binnen! Ze is trotse eigenaresse van haar onderneming waarbij ze freelance design opdrachten uitvoert, en portretten maakt. Na een dagje werken ploft ze heel graag op de bank. Heerlijk de kaarsjes aan, hapjes erbij .. een en al gezelligheid! Ze lacht overigens altijd! En zegt zelfs eerlijk dat ze om slechte grappen lacht …

Angelica is en geen ochtendmens en geen avondmens, maar een mengelmoesje! Ze vind het lastig om uit bed te komen en ligt er vaak ook optijd in .. Niks mis me hoor! Als ze dan weer opstaat eet ze het liefst pancakes met vers fruit en (lekker) veel karamelsiroop. Mocht ze nog niet wakker zijn, kun je haar wakker maken met een witlofsalade .. heerlijk met ei, ham, mandarijn en ananas!

Haar droomhuis is toch wel een woonboerderij. Met dikke balken, grote ramen en veel ruimte om het huis waar ze samen kunnen relaxen op zonnige dagen. Het interieur zal dan een mix zijn van industrieel en basic. En veel licht binnen! Maar ze is vind een herenhuis in Utrecht ook niet verkeerd!

Leuk he, weten we toch weer een paar dingen meer over Angelica, tot slot gaat ze binnenkort aan de slag met een nieuwe blog. Een DIY voor het interieur, maar wat precies … dat zie je snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien − dertien =