FEEL | THUIS BIJ STEPHANIE

Processed with VSCOcam with a6 preset

feel thuis bij stephanie

Vandaag staat alweer het derde huis online en wat voor een.. het prachtige huis van Stephanie! Zij laat je zien dat de BOHO trend nog helemaal van nu is. Vind je het leuk om haar te blijven volgen via Instagram? Dat is zeker een aanrader want ook hier post ze prachtige foto’s en sfeerbeelden! Onder aan het interview staat een link naar haar feed. Enjoy!

Waar staat jouw huis en, met wie woon je daar?

Ik woon samen met mijn vriend en lieve poes DJ in een oude school in Groningen. Jammer genoeg niet de hele school, maar een deel daarvan 😉

Processed with VSCOcam with a6 preset

Hoe zou jij jouw woonstijl omschrijven?

Ik hou heel erg van de industriele  en boho inrichting. Veel hout en natuurlijke materialen. Omdat wij in een huurwoning wonen kan ik niet de hele ruimte compleet naar wens inrichten, dit is soms wel eens lastig, omdat ik genoeg ideeen en wensen heb. (hopelijk hebben wij snel een koopwoning gevonden)

IMG_4383

Processed with VSCOcam with a6 preset

Wat is jouw favoriete plek, accessoire of meubel in huis?

Een favoriete plek in huis heb ik niet echt. Eigenlijk is het meer het totaal plaatje waar ik enorm van kan genieten. Mijn favoriete meubel is onze salon tafel. Deze kochten wij via marktplaats. De poten hebben wij door de helft gezaagd, zodat die heel laag werd en het hout hebben wij ruw opgeschuurd, zodat die gebruikt lijkt. Eindelijk hadden we de tafel die wij graag wilden!

Ik hou er van om alle accessoires erbij te pakken (kan geen favoriet kiezen) en heerlijk te rommelen in huis. Ook kan ik erg blij worden als 1 van mijn eigengemaakte projectjes goed gelukt is en een mooi plekje in huis heeft gekregen.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Wat staat er op jouw wensenlijst? (qua verbouwen, verhuizen, nieuwe meubels, accessoires)

Al maanden had ik het over een hangstoel in huis, omdat ons plafond 5 meter hoog is leek mij dat zo ontzettend gaaf! Maar wat ik ook probeerde marlon (vriend) wilde dit echt niet, omdat het best heel veel werk is. Totdat ik op een dag thuis kwam en hij een verrassing voor mij had. Ik kan echt niet wachten tot die hangt !!!

Ook zijn wij druk aan het zoeken naar een koopwoning phoehh wat is dat moeilijk… hopelijk vinden wij snel een (t)huis waar wij ons allebei goed bij voelen.

Ben jij elke dag met interieur bezig? zo ja hoe?

Zodra mijn vriend de deur binnenstapt besef ik dat ik weer bezig ben geweest in huis. Hij kijkt even in het rond, kijkt mij aan en loopt zo weer door. (mooi he lieverd?) Dingen veranderen in huis heb ik altijd al gedaan. Ook toen ik nog thuis woonde bemoeide ik mij graag met mijn moeders inrichting wat eigenlijk best grappig was altijd, want wat ik een centimeter naar links schoof, schoof zij weer een centimeter naar rechts..

IMG_4366-1

IMG_4338

Wat is jouw favoriete woonwinkel, hotspot, stad of restaurant? En waarom?

Laif en nuver! Een prachtige winkel in de binnenstad van Groningen. Meteen als ik daar binnenstap heb ik weer 10 dingen op mijn wensenlijst staan. Ook ben ik gek op de ‘goedkopere’ winkels, zoals Xenos, Sostrene grene, hema en ga zo maar door.

IMG_4340-1

Volg Stephanie op Instagram

instagram-logo-transparent-background_zps6befc220

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 5 =