PROMOTIEBLOG | LAURA’S ADVIES


Vandaag weer een promotieblog, deze keer staat Laura van Laura’s Advies in de picture! In deze blog legt ze uit wat ze precies doet en waarom.

Enjoy!

Voor mensen een plekje creëren waar zij zich écht thuis voelen. Dat is wat Laura’s Advies het liefste doet! Geen eigen stijl, maar de persoonlijke stijl van de klant, dat is wat Laura’s Advies onderscheidt.

In januari 2015 werd Laura’s Advies officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel door de toen 21-jarige Laura Hindriks. Pas afgestudeerd en klaar voor deze uitdaging! “Nu bijna twee jaar laten kunnen we concluderen dat er een merk staat, een goed lopend bedrijf.”

Laura-4166

‘’Ik ben gestart met Laura’s Advies omdat ik mijn creativiteit ergens in kwijt wilde. Bij werkgevers liep ik elke keer tegen beperkingen aan en stonden ook vaak niet open voor veranderingen. Nooit had ik voor ogen dat ik een eigen bedrijf wilde starten. Dat ik leergierig was, wist ik wel. Die leergierigeheid maakt dat ik bij mijn (bij)banen veel heb geleerd over ondernemerschap, bedrijfsprocessen, leidinggeven en organisatiestructuren. Toen ik tijdens mijn afstuderen iemand leerde kennen die bijna dezelfde leeftijd had als ik en een eigen bedrijf was gestart, vielen alles op zijn plek. Ik dacht dat je veel ouder moest zijn en veel ervaring voor het hebben van een eigen bedrijf, echt niet!’’

Het is voor iedereen mogelijk om contact op te nemen met Laura en een vrijblijvende afspraak te plannen. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij Laura’s Advies terecht. Na een vrijblijvende kennismaking maakt Laura voor jou een offerte op maat. Ze kijkt goed waar jouw behoeftes liggen en stemt daar haar werkwijze op af.

image1-2kopie

‘’Wat ik wil bereiken met mijn werkzaamheden is anderen inspireren. Door een fijn gesprek, een mooie foto of een passend interieurontwerp. Inspiratie is waar Laura’s Advies voor staat. Onze blogsite www.laurasblog.nl is daar een mooi voorbeeld van.’’

5kopie

Visual 1 The Workstation Arnhem | Laura's Advies

Naast het geven van interieuradvies biedt Laura’s Advies ook twee workshops aan. Leuk om samen met een vriendin of je partner te volgen. Maar ook zeker erg gezellig met collega’s of familie.

Workshop-2486kopie

‘’In de toekomst zou ik graag met meerdere mensen samenwerken in mijn bedrijf. Nu is het soms heel lastig om alle ballen in de lucht te houden. Wanneer je veel werk hebt, staat je privé leven op de tweede plek, ik zou het fijn vinden als dat wat meer in balans komt en je wat werk uit handen kunt geven. Ik heb hier het afgelopen half jaar al lekker mee kunnen oefenen. Ondernemen is zo leuk en leerzaam!’’

Wat zo mooi is om te zien is dat Laura’s Advies één en al passie uitstraalt voor het vak en alles wat daarbij komt kijken. Haar inzet en professionaliteit is goed terug te zien in haar portfolio en de ervaringen die klanten delen op haar website. Er wordt overal goed bij nagedacht, overlegd met de klant en het eindresultaat wordt altijd een weerspiegeling van de klant zelf. Wat een heerlijke job!

Moodboard familie Caubo

De woorden persoonlijk, laagdrempelig, professionaliteit geven goed weer waar Laura’s Advies voor staat!

Volg Laura !!

Laura’s Advies

internet-explorer-logo_318-40166

Screenshot at aug. 30 14-49-58

facebook-logo-with-rounded-corners_318-9850

Laura’s blog

internet-explorer-logo_318-40166

Screenshot at aug. 30 14-49-58

facebook-logo-with-rounded-corners_318-9850

Leave a Reply

zes − twee =

error: Content is protected !!