Miranda | better known as Mirr

Hai! Ik ben Miranda Kloppenburg en ben 29 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in Haaksbergen, waar we nu zo’n 8 jaar geleden ons eerste huisje kochten. We wonen in een appartement uit de jaren ’50 met veel plezier maar stiekem kijken we uit om een nieuw huis te kopen! Verder ben ik sinds kort werkzaam bij Sissy-boy in Enschede.. wat een heerlijke plek om te werken als je zo’n interieurfreak bent! Want ja mijn grote passies zijn interieur, fotografie en schrijven. Dit komt allemaal samen in mijn blog. Wekelijks laat ik je de mooiste en leukste trends zien op het gebied van interieur en lifestyle.. Misschien herken je het wel dat je elke dag weer aan het schuiven bent met accessoires en meubels in jouw huis. Hier staat niet 1 week alles op dezelfde plek, zo blijf ik lekker bezig en probeer ik elke keer weer een fijn thuis te creëren. Ik hoop door middel van mijn blog mijn liefde voor interieur met jullie te delen..

1 Comment

  1. Goedemiddag

    Zojuist heb ik uw reactie gezien over het eventueel plaatsen van een gastblog.

    Heeft u misschien een emailadres zodat ik een mail kan sturen?

    Met vriendelijke groet,

    Miranda Kloppenburg

Leave a Reply

4 + twee =

error: Content is protected !!