LOVE | BEDROOM INSPIRATION

LOVE | BEDROOM INSPIRATION

als je mij volgt op Instagram weet je misschien dat ik druk bezig ben met mijn slaapkamer. Afgelopen week hebben we er een nieuwe wand ingezet en een heel nieuw plafond. Ook alle electra is verlegd en nu ligt de bouw eventjes stil. Mijn vriend is weer weg voor zijn werk, maar zodra hij terug is komt de stucadoor en worden alle wanden en het plafond lekker strak!! Dan kan ik weer aan de slag om deze te voorzien van een lekker wit kleurtje.. Als laatste hebben we de vloer op de planng, deze gaan we egaliseren en afwerken met een betonverf. Erg benieuwd hoe dit gaat worden!! Als alles af is komt misschien wel het leukste gedeelte, de afwerking. Nieuwe gordijnen, accessoires, lampen, dekbed en uiteraard een nieuw bed!!

Om jullie een beetje een idee te geven welke sfeer de slaapkamer straks uitstraalt heb ik een kleine sneak preview foto gemaakt.. Het wordt iig lekker fris met heel veel wit met hier en daar een hout, beton of print accent.

Tot zo ver mijn update, om extra op de hoogte te blijven kun je mij volgen op Instagram onder de naam Tintje lichter uiteraard!!

image

Leave a Reply

een × 4 =

error: Content is protected !!