Kies de juiste verlichting voor je interieur.

Juiste verlichting is belangrijk voor je inrichting. Het zorgt ervoor dat er meer sfeer in huis wordt gecreëerd en dat kleuren beter uitkomen. Natuurlijk is het dan ook nog eens leuk dat de lamp in jouw interieur past. In samenwerking met Lampgigant mag ik een lamp cadeau geven! Via mijn Instagram @byloez kun je meer details lezen en zien hoe je kunt deelnemen. Ik vind het in ieder geval super leuk als je mee doet. Lees je snel verder over de te winnen lamp?

Toen ik de lamp thuis gestuurd kreeg, kon ik niet wachten om deze meteen op te hangen. Helaas ben ik zelf niet zo handig, dus moest ik wachten totdat mijn vriend thuis was. De Aiman hanglamp geeft een vintage en stoere uitstraling door het stalen frame en zijn ronde vorming. De lichtbron die ik erbij gekozen heb, past bij het geheel door het smokey glas en het extra warme licht (dimbaar!!).

De lamp in de hal

Je ziet het steeds vaker voorbij komen, lampen van glas in combinatie met staal. Ik ben er helemaal weg van, omdat het een vintage look geeft. Op dit moment hangt de lamp in onze hal en twijfel ik of ik hem niet in mijn slaapkamer wil op hangen. Vanwege het warme licht zal dit perfect in onze slaapkamer staan en geeft het weer een andere look.

De hanglamp heeft een simpele vorm waardoor hij in elke interieur te combineren valt. Boven de eettafel in een Scandinavisch interieur of juist bij een loft-achtig huis zal hij het goed doen. Combineer het met meerdere lampen in verschillende hoogtes en je zult zien wat voor speels effect het aan je woning zal toevoegen!

Lampgigant is een online webshop en heeft ontzettend veel keuzes qua lampen. Ik wist niet waar ik moest beginnen met kijken! Van hanglampen tot vloerlampen, de keuze is reuze. Tijdens onze verbouwing hadden wij voor elke ruimte nieuwe lampen nodig en eerlijk gezegd had ik mij een beetje verkeken op de kosten van al die verlichting… uiteindelijk flink wat kosten weten te besparen door hier en daar te shoppen en te vergelijken, onder andere kon ik door de scherpe prijzen van Lampgigant binnen budget blijven. En bij een grote verbouwing zoals die van ons, kwam dat goed uit!

Via mijn Instagram account @byloez maak jij deze week kans om de Aiman hanglamp te winnen!

Leave a Reply

15 − vijf =

error: Content is protected !!