Zwarte details

INSPIRE | ZWARTE DETAILS IN HUIS

INSPIRE | ZWARTE DETAILS IN HUIS

Wit en zachte kleurtjes maken langzaamaan plaats voor zwart en donkere tinten. Veel lookbooks en catalogi laten zien dat je met een donkere tint ook heel veel rust en sfeer kunt creëren. Toch is het behoorlijk spannend om ineens een hele muur te voorzien van zo’n kleurtje. Wil je toch iets van deze trend in je huis doorzetten? Dan is het misschien een idee om te beginnen met wat zwarte details. Deze staan namelijk ook ontzettend mooi bij een licht interieur.

 

toilet en badkamer

Om te beginnen, kun je wat zwarte details aanbrengen in het kleinste kamers of de badkamer. Dan kijk je er niet de hele dag naar, maar kun je er langzaam aan wennen. Je kunt voorzichtig beginnen met een netje (eerste foto) of spiegel of meteen kiezen voor zwarte kranen of een douchedeur (laatste foto).  

Zwart netje in toilet
pinterest.com

 

Zwarte details wastafel
pinterest.com

 

Zwarte details badkamer
pinterest.com

 

slaapkamer

Zelf hebben wij in ons nieuwe huis gekozen voor een hele donkere kleur op de muur en vloer. Daardoor voelt het luxe aan en het geeft een hoop warmte aan de kamer. Maar ook hier kun je rustig aan beginnen met de kleine details, zoals een kussen, lamp of kledingrek.

Zwarte details slaapkamer
pinterest.com

 

Zwarte details slaapkamer
pinterest.com

 

Zwart dekbedovertrek
pinterest.com

 

woonkamer en keuken

Mocht je al wat gewend zijn aan donkere kleuren, kun je besluiten dit toe te passen in de woonkamer en keuken. Wij hebben zelf gekozen voor een zwarte eettafel, best wel een statement. Maar een zwarte lamp of klok kan ook al veel doen voor je interieur.

Zwarte accessoires
pinterest.com

 

Zwarte details keuken
pinterest.com

 

Zwarte keuken
pinterest.com

 

Zo zie je dus dat je met hele kleine details al een totaal ander effect kunt creëren in je eigen interieur. En natuurlijk hoef je niet met alle trends mee te gaan, maar ik vind het altijd een uitdaging om te kijken welk stukje ik zelf kan en wil doorvoeren.

Binnenkort zal ik op Tintje Lichter de eerste foto’s van mijn huis delen! Keep you posted!

Liefs, Angélica

Leave a Reply

drie + 9 =

error: Content is protected !!