INSPIRE | TUINPOSTERS ZIJN HOT

INSPIRE | TUINPOSTERS ZIJN HOT

Posters zijn niet weg te denken uit ons interieur. Een grappige quote op het toilet, een romantische tekst boven het bed of een kleurrijke poster op de kinderkamer. Deze trend blijft niet alleen binnen de muren van ons huis, maar breidt zich ook uit naar toffe posters in de tuin. Dat betekent maar één ding: tuinposters zijn hot! In deze blog laat ik een aantal gave ideeën zien voor in jouw tuin.

Tuinposter
foto van @designclaud_printables

Ik snap heel goed dat je uitgekeken bent op die grauwe stenen muur. Om maar niet te beginnen over de schutting, die is ondertussen helemaal verweerd en groen uitgeslagen! Tijd om de tuin eens aan te pakken, maar wat te doen met die saaie muur? Met een tuinposter haal je de knusse sfeer van binnen naar buiten! Door een tuinposter aan de saaie muur te bevestigen, verandert de tuin in een stijlvolle plek waar je graag op een zwoele zomerdag de avond doorbrengt.

Landschap

Door een tuinposter met een landschap te kiezen, waan je je ineens in een ander land. Kies voor de bloemenvelden in Noord-Holland en bedenk dat je in de Keukenhof staat. Ook staan lavendelvelden, doorkijkjes via steegjes of weidse landschappen mooi in de tuin. Zo lijkt je tuin zich niet alleen op een andere plek te bevinden, maar ook lijkt je tuin een stuk uitgestrekter, omdat je verder kijkt dan tegen de muur. Ik zou elke dag wel op het strand willen zitten, dus zou ik voor een tuinposter van een tropisch eiland gaan!

Tuinposter
foto van @home.mb

quote

Een trend waar we nog steeds geen genoeg van hebben zijn posters met een quote. Dit zien we in enorm veel interieurs voorbij komen. Hier hebben de makers van tuinposters goed op ingespeeld, want we zien ook steeds meer posters met een toffe quote om dat saaie muurtje in de tuin mee op te vrolijken. Neem maar eens een kijkje op deze site voor wat gave posters met quotes!

Tuinposter
foto van @ilsestickerdesign
Tuinposter
foto van @miekinvorm

Botanisch

Denk ik aan groen, denk ik aan de jungle. En wel de Urban Jungle! Deze trend is niet alleen hip in huis, maar ook in de tuin worden steeds meer jungles aangelegd. Heb je nou geen groene vingers, maar wil je wel groen in je tuin? Fleur dan die saaie schutting eens op met een botanische tuinposter! Ze zijn te vinden in diverse soorten en maten, kijk hier maar eens.

Tuinposter
foto van @fijninhuis
foto van @rohouseproud

zwart-wit

Ook de minimalistische/Scandinavische trend blijft niet alleen binnen de muren van ons huis, maar wurmt zich ook door kieren naar buiten. Ik zie al veel mensen die druk bezig zijn in hun tuin en er worden muren en schuttingen geverfd in de exotische kleuren wit en zwart. Zo betrek je de tuin nog meer bij het huis en wordt het als een extra kamer beschouwd. Dat is tenslotte wat we willen in de zomer! Dus hangen we ook zwart-witte tuinposters op, die passen bij het Scandinavische exterieur.

Tuinposter
foto van @winkeltjevananne
Tuinposter
foto van @estherdelsink

eigen foto

Wil je de tuin een persoonlijk tintje geven? Kies dan niet voor een quote of een landschap, maar voor een foto die je zelf hebt gemaakt! Zo hoef je die citytrip naar Milaan, die toffe midweek op Malta of die drie weken in Thailand nooit meer te vergeten en wordt je er vanuit je loungestoel weer even aan herinnerd! Welke foto zie jij al aan die saaie muur in jouw tuin hangen? Vertel het ons door te reageren op Instagram!

Tuinposter
foto van @stickyfingers___

Leave a Reply

5 × 1 =

error: Content is protected !!