INSPIRE | THUIS MET JYSK

INSPIRE | THUIS MET JYSK

Eindelijk is het dan zover, we zitten in ons nieuwe huis! Al bijna 2 weken nu en wat zijn we blij! Nadat we de sleutel kregen op dinsdag 23 mei gingen we direct aan de slag! Vanaf de notaris met de auto volgeladen met verf, schuurmachines en andere klusmateriaal naar het nieuwe huis. Na uiteraard een glaasje champagne trokken mijn vriend en ik de klus kleding aan en zijn als een gek gaan klussen. Maar wat een werk …. “even” de vloer schuren, “even” alles lekker witten. Nou ik kan je wel vertellen, het waren erg lange dagen, maar je doet het voor een goed doel!

De zaterdag erna gingen we over, dus moest alles wel af zijn en dat is gelukt! Tuurlijk zijn er nog genoeg dingen te doen, maar hé. We wonen hier nog wel even dus genoeg tijd. Toen zaterdag al onze spullen over gingen kon ik niet wachten om het huis in te richten. En ja ook met de nieuwe meubeltjes en accessoires! Een tijd terug schreef ik al een blog over mijn aankopen bij de Scandinavische winkel JYSK. Ik vertelde hierin ook dat ik stoelen had gekocht en een spiegel. Maar dat deze items pas een plek in het interieur kregen in het nieuwe huis.

En wat staan ze prachtig, de eetkamer stoelen KASTRUP. Ze staan aan een mooie grote ronde eettafel waar ze echt helemaal tot hun recht komen. De reden waarom ik voor deze stoel koos is simpel, het design! Een mooie tijdloze en trendy look die aansluit in mijn interieur. De stoel heeft een licht eiken poot en is voorzien van een stoffen zitting. Hierdoor zit de stoel heerlijk! Stiekem zit ik ondanks alle andere stoelen hier het meest op.

Ook nam ik een mooie spiegel mee. Deze had in in eerste instantie bedacht voor in de hal maar hier kwam hij toch niet zo mooi uit. Nu hangt hij op de kledingkamer. Hier kan ik in de ochtend ideaal mijn make up en haar doen. De spiegel SALLERUP heeft een diameter van 55 cm. Een mooie grootte! De lijst eromheen heeft een mooie natuurlijke kleur. Past perfect bij het frisse wit en het steigerhout.

Wil je ook een van de mooie spullen kopen van JYSK? Ga dan snel langs bij een winkel in de buurt, of kijk gewoon even lekker online. Ik ben in ieder geval enorm blij met al mijn mooie spullen!

Leave a Reply

1 + zeven =

error: Content is protected !!