INSPIRE | THE STONE MEN

INSPIRE | THE STONE MEN

Zoals jullie weten ben ik al een paar weken samen met mijn vriend eigenaar van ons jaren 30 huis. Toen wij de sleutel kregen en druk aan het klussen waren kreeg ik al mijn eerste pakketje binnen! Het was een pakketje van studio høft! Het waren mijn stone men, en ik kreeg er als extraatje nog een schelpenketting bij een een kokosnoot die je kunt gebruiken als theelicht.

Een tikkeltje bohemien in het interieur vind ik wel mooi. Maar hoe breng ik dat aan in mijn toch wel wat minimalistische interieur, nou heel simpel! Met de stone men .. Nu denk je wellicht wat is een stone men? Het is een klein stenen beeldje van zo’n 12 centimeter hoog. Door zijn minimalistische look kan hij perfect in mijn interieur stralen! Ze zijn stoer maar gaan ook een beetje naar de boho kant uit .. Als je deze stenen mannen combineert met andere boho accessoires dan krijg je al snel meer dat sfeertje.

Omdat ik vaak verander met mijn accessoires zijn deze stenen mannen ook al een paar keer verhuisd. Zo hebben ze in de keuken gestaan op de schouw, op de slaapkamer en nu staan ze in de woonkamer in de boekenkast. Het voordeel van deze mannen is dat je ze overal neer kunt zetten en zo elke keer weer een andere sfeertje kunt neer zetten.

De schelpenketting die ik als extraatje erbij kreeg heeft een plekje op het toilet. Dit klinkt wat afgeschoven maar niets is minder waar, ik vind hem hier perfect passen in de stoere maar toch wat lieflijke look.

De kokosnoot is ook écht een beauty! Door zijn neutrale kleur en prachtige simpele look past deze ook echt mijn interieur. Zet de kokosnoot op een tafeltje of kruk, combineer dit met een mooie plant en voilà! Een prachtig sfeertje .. Zo zie je dat je met een paar prachtige items een hele mooie setting kunt maken die je steeds weer kunt veranderen. De stenen mannen blijven voorlopig nog even shinen in de boekenkast …

Wil jij ook zulke mooie items scoren? Neem dan eens een kijkje op de webshop van Studio høft! En als je wilt weten waar ik de volgende keer mijn items neer zet, volg mij dan via Instagram!

 

Leave a Reply

twee − een =

error: Content is protected !!