INSPIRE | SANNE IN THE SPOTLIGHT

Vandaag staat Sanne in THE SPOTLIGHT. Elke blogger zal een vragenlijst beantwoorden en zo leren jullie deze bloggers nóg beter kennen. En het leuke is dat elke keer net even in een ander jasje zal worden gegoten .. Nu het snel naar de vragen en antwoorden van Sanne …

Wat is jouw tofste blog die je hebt geschreven, en waarom?

“De ‘de kattenbakkast!’ Haha, dat klinkt zo suf, maar elke katteneigenaar weet hoe verschrikkelijk lelijk kattenbakken zijn. Ik zag op Pinterest een DIY voorbij komen waardoor de kattenbak in een kast verwerkt is. Ideaal! Die hebben mijn vriend en ik dus ook gemaakt.”

Ben jij een keukenprins/prinses? Of ….

“Ja, ik kan best goed koken denk ik! Vooral pasta’s vind ik fantastisch. En ik ben de laatste tijd aan het experimenteren met Aziatisch eten. Ik eet geen vlees, dus ben altijd op zoek naar de beste vleesvervangers.”

Trotse eigenaar van?

“Ons huis en katten! Haha.”

Wat wij nog niet wisten van jou?

“Ik ben dol op kamperen. Vroeger ging ik altijd kamperen met mijn ouders én scouting, daar heb ik jaren op gezeten. Ik vind het heerlijk om wakker te worden van het licht en het geluid van de vogels. Als je dan je tent uit komt, dan ben je gelijk buiten. Fantastisch!”

Avondje uit of avondje op de bank?

“Avondje op de bank. Ik ben een behoorlijke couch potato. Lekker samen een film of serie kijken met een kat op schoot en een heerlijke zelfgemaakte cappuccino. Óf juist met vrienden wat drinken, samen eten en een spelletje spelen.”

Welk nummer zing jij onder de douche?

“Oeh, dat wisselt heel erg. One Year Of Love van Queen is een favoriet, maar Somewhere Only We Know van Keane komt ook vaak voorbij. Oh en Shake It Off, van Taylor Swift, haha!”

Ochtend of avond mens?

“Geen van beide eigenlijk. Door mijn werk heb ik een vast ritme waardoor ik zelf in het weekend om half 8 wakker wordt. Daardoor ben ik ’s avonds ook al vrij snel moe. Doe mij maar begin van de avond, dat vind ik het beste moment van de dag! Lekker koken, eten en dan op de bank ploffen.”

Hoe ziet jouw droomhuis of interieur eruit?

“Een vrijstaand huis met openslaande deuren naar een grote tuin. Heerlijk lijkt me dat! Qua interieur zou ik het licht houden met een hoop design klassiekers. Ik investeer liever in iets van hoge kwaliteit wat jaren mee kan, dan dat ik elk jaar een nieuwe bank koop omdat ik dat leuk vind.”

Favoriet ontbijtje?

“Banaan-ei pannenkoekjes. Neem 1 banaan, twee eieren en een snuf kaneel. Mix dat door elkaar en giet beetje bij beetje in een hete koekenpan met wat zonnebloemolie. Maak een stapeltje pannenkoekjes en serveer er wat blauwe bessen bij. Zo lekker!”

Waar kan iemand jou voor wakker maken?

“IJs! En dan vooral cookie dough van Ben & Jerry’s, haha.”

Volgende blog gaat over?

“Oei, dat weet ik nog niet. Misschien deel ik mijn granola-recept… Of duurzaamheid (misschien wel mijn grootste passie!) in huis. Wat zouden jullie graag willen lezen?”

Leave a Reply

drie × 4 =

error: Content is protected !!