INSPIRE | RELAXEN IN DE BADKAMER

INSPIRE | RELAXEN IN DE BADKAMER

Jezelf soms even heerlijk afzonderen en even iets voor. jezelf doen .. dit klinkt vast voor velen heerlijk! Maar soms kom je hier gewoon niet aan toe. I know, maar daarom is het wel belangrijk om soms hier je toch even aan over te geven. Dit kun je op verschillende manieren doen. Even heerlijk een boek lezen die je al een tijd in de boekenkast heb staan. Een avondje uit met een vriend of vriendin, of juist heerlijk jezelf even terug trekken in de badkamer.

Dit laatste heb ik gedaan … en dit doe je het fijnst met heerlijke verzorgingsproducten. Hier kom ik zo even op terug, want naast heerlijke verzorgingsproducten is een fijne badkamer ook mooi meegenomen. Zorg ervoor dat deze ruimte je rust geeft, dus ruim op! Niets wat niet op de badkamer hoort, leg je weg. Hang een paar mooie badlakens op, en kleed je badkamer af met mooie planten en accessoires. Groen op de badkamer is niet alleen goed voor de lucht, maar geeft ook een bepaalde rustgevende sfeer. En dat willen we nu precies hebben! Ja toch?

Ik heb het geluk dat ik in deze maand november maar liefst 4 keer een heerlijk pakket van TREATMENTS mag uitproberen om mijzelf heerlijk te verwennen. Dus hoe uitgerust zal ik wel niet zijn voor de drukke maand December? Vorige week ontving ik mijn eerste pakket. Het pakket Shinshiro bevat een heerlijke shower foam, body oil, bodyscrub & een body mist. Ik werd direct enthousiast over de body scrub en heb deze dan ook als eerste uitgeprobeerd. Na het lezen van de gebruikswijze heb ik genoten na de scrub van een heerlijk zachte huid …

De andere producten ga ik aankomende week heerlijk gebruiken, zo waan ik mijzelf in het verre Japan. Aan het einde van deze maand zal ik mijn ervaringen met de andere verzorgings pakketen van TREATMENTS delen met jullie. Ook ga ik mijn badkamer nog even een nieuwe look geven. Ik ga op pad om mooie nieuwe handdoeken te kopen, planten, een badrekje & andere items om zo nog meer te kunnen genieten van de producten én de badkamer. Hoe ziet jullie badkamer eruit? En trekken jullie jezelf wel eens terug om even tot rust te komen?

 

 

 

Leave a Reply

zes + 10 =

error: Content is protected !!