INSPIRE | OPENING ZUIVER

INSPIRE | OPENING ZUIVER

Een aantal weken terug zag ik iets voorbij flitsen op Facebook .. bloggersmeeting, opening & Zuiver. Dit klonk toch wel heel verleidelijk en ik meldde mij hier voor aan. Vorige week vrijdag was dan dé opening van het merk Zuiver bij Seiger wonen in Oldenzaal. Samen met nog meer Twentse bloggers begonnen wij bij binnenkomst direct foto’s te schieten. Het ingerichte deel van Zuiver ziet er prachtig uit door het houten frame eromheen. Dit zorgt ervoor dat het direct wat huiselijker aanvoelt.

Zuiver staat voor trendy, fris, en originele items. Het is een jong Nederlands merk, dat inmiddels al een grote naam is geworden. Het is betaalbaar design en werkelijk prachtig! Ik vind het zelf heel licht en fris overkomen, dit past natuurlijk perfect bij mijn stijl. Tijdens deze meeting vertelde Wouter van Zuiver over het bestaan van Zuiver en wat de dromen zijn in de toekomst. Ze willen groeien!

Zuiver bestaat eigenlijk uit 2 verschillende stijlen, de andere variant genaamd Dutchbone is een tikkeltje stoerder. Dit zie je direct als je van Zuiver naar Dutchbone loopt. Het houten frame is ook een tintje donkerder zodat goed zichtbaar is dat je je in een andere wereld waant. Dutchbone is “werelds”. Verschillende stijlen als industrieel en vintage zie je hier goed in terug. Alle producten vertellen een verhaal, dat is de kracht van het merk Dutchbone.

Naast deze prachtige merken verkoopt Seiger wonen ook het merk K’willem in huis. Esther de eigenaresse van het merk vertelde ons alles over haar prachtige bedrijf. Dit runt ze samen met haar vader. Ik vind het zo’n stoer verhaal, samen met haar vader van 77 is ze K’willem in huis gestart. Haar vader last alles in de schuur en Esther assisteert hierbij. Prachtige items als schalen, kandelaren, tafels, vazen en manden zijn allemaal uniek en met de hand gemaakt. Ik werd verliefd op de minitafel. Een smal tafeltje met een klein rond blad erop, super handig voor naast de bank met je kopje koffie. Jullie gaan binnenkort nog meer over dit prachtige merk horen.

Naast alle interieur inspiratie was het een gezellige middag met alle bloggers,  inspirerende en gepassioneerde mensen. Wil je komen shoppen of inspiratie op doen? Het adres :Seiger Wonen Enschedesestraat 86, 7575 AC Oldenzaal.

Fijne vrijdag!

Leave a Reply

5 + zeventien =

error: Content is protected !!