INSPIRE | OP NAAR EEN NIEUW HUIS

INSPIRE | OP NAAR EEN NIEUW HUIS

Vandaag een persoonlijke  blog over mijn huis. Diegene die mij een beetje volgt op Instagram weet dat ik binnenkort ga verhuizen. Volgende week om precies te zijn, naar ons volgende droomhuis in Enschede. Een prachtige jaren 30 huis in een knusse straat. Ik kan niet wachten om een nieuwe stap te maken en natuurlijk een nieuw huis in te richten!! Maar het leek mij leuk om al een soort van ‘afscheid’ te nemen van dit huis. We hebben hier immers 8,5 jaar gewoond en met veel plezier. Ook kon ik hier lekker mijn gang gaan op interieurgebied. Zo had ik veel favoriete plekken.

De woonkamer is daar uiteraard 1 van. Deze is in de jaren enorm veranderd en is bijna geen dag hetzelfde geweest. We zijn begonnen met een groene muur (omg)!! En helaas hier zijn geen foto’s meer van .. Daarna heb ik alles wit geverfd en na een tijd bedacht ik mij ineens om zwarte lambrisering te verven. Dit is het uiteindelijk geworden en is niet meer veranderd. Wel bleef ik schuiven met kussens, salontafels, planten .. ik houd gewoon van afwisseling.

Misschien sinds afgelopen verbouwing wel mijn lievelingsruimte .. deze ga ik dan ook wel missen! De slaapkamer, deze is volledig verbouwd door mijn vriend. Nieuwe gestuucde muren, over de gehele verdieping een prachtig laminaat van vtwonen .. gewoon perfect. De lichte en frisse sfeer die er hangt brengt mij helemaal tot rust. Ik zat dan ook vaak in de stoel de vtwonen te lezen .. heerlijk!

Ook hadden we de ‘werklogeer’ kamer aangepakt, maar eigenlijk heb ik hier weinig gezeten. Wel is het allemaal mooi ingericht en was dit ideaal voor foto’s maken. Verder was mijn lievelingsplek ook het balkon en de tuin, we hebben de meest perfect gelegen tuin om het zuiden. De hele dag zon! Echt een heerlijk huis, maar ik ben toe aan een nieuwe stap. Ik laat dit dan ook met een goed gevoel achter en ik kan niet wachten om het nieuwe huis weer helemaal thuis te maken. Het zal qua stijl niet heel veel anders worden, ik houd gewoon van een rustig en fris interieur.

Nieuwsgierig? Volg mij dan op Instagram!

Leave a Reply

13 − 3 =

error: Content is protected !!