INSPIRE | NIEUWE ITEMS VOOR DE BABYKAMER ÉN EEN NIEUW MERK

Yes, weer een blog met een touch of baby! Een paar maanden terug ben ik opzoek gegaan naar een leuk babynestje. Nu wist in mijn omgeving ook niet iedereen wat dat nu was, maar het is dus een klein ‘nestje’ waar je baby geborgen in kan liggen. Een soort vernieuwde versie van het voedingskussen. Uiteraard zijn deze ook handig hoor! Maar dit nestje is ook makkelijk mee te nemen als je op visite gaat oid. Maar goed, er zijn er voldoende te koop maar ik vond niet direct wat ik echt mooi vond. Zo kwam ik (verassend) op Instagram een account tegen die van alles zelf maakt, Huisje8!

Jessica

Dit account is van Jessica de Brabander. Zij is getrouwd en trotse moeder van Laura (4) en Lars (bijna 1). Zij heeft een eigen bedrijfje dat handgemaakte baby en kinderproducten maakt, al hun producten worden speciaal voor elke klant gemaakt. Doordat zij alles op bestelling maken zijn afwijkende maten en speciale verzoeken bespreekbaar en bijna altijd mogelijk. Hoe handig is dat. Al geruime tijd maakte Jessica cadeautjes voor vrienden en familie die in verwachting waren, dit begon bij een omslagdoek, later ook babynestjes en uiteindelijk een gehele babyuitzet. 
Iedereen reageerde erg enthousiast en toen dacht ze, waarom niet van mijn hobby mijn beroep maken?! Daarbij heeft Jessica ook een enorme passie voor mooie stofjes, je kunt het vergelijken met een kind in een snoepwinkel, zo voelt ze zich wanneer zij op zoek gaat naar nieuwe stoffen. En zo ontstond het idee om Huisje8 te starten. Na veel brainstormen over hoe ze de webshop vorm wilde geven heeft ze op 12 maart 2019 de knoop doorgehakt en zich ingeschreven bij de KVK. 

Ik koos voor het nestje 2 verschillende stoffen uit en hier maakte Jessica een mooi nestje van! Hij matcht mooi in de zwarte box en bij de muziekmobiel!

In de toekomst wil ze het assortiment van Huisje8 verder uit te breiden en Huisje8 hierdoor te laten groeien met meer handgemaakte producten. Daarnaast lijkt het haar heel leuk om de producten van Huisje8 ook in fysieke winkels te verkopen. Nu werkt ze nog parttime al verpleegkundige in het ziekenhuis. Maar het lijkt haar een mooi vooruitzicht om zich in de toekomst volledig te kunnen richten op Huisje8 en hier haar fulltime baan van te kunnen maken.

Zo is heeft ze vanaf 1 november weer een nieuwe collectie! En ik ben de gelukkige die als eerste iets van deze collectie mocht ontvangen. Zoals jullie weten heb ik een verschoon mandje. Maar hier zit geen matrasje in, deze heeft Jessica nu ook in het assortiment. Dit matrasje heeft een prachtige hoes in allerlei kleuren, die je van het matrasje af kunt halen. Ideaal voor het wassen! Ik koos een mooie neutrale zandkleur uit. Dit past mooi in het geheel van de babykamer. Ook heeft ze mooie nieuwe dekentjes .. deze zijn natuurlijk onmisbaar! Te gebruiken voor in het bedje/wiegje, babynestje of voor onderweg! Het gebreide dekentje in de camel kleur ligt prachtig hier in het ledikantje .. ik ben verliefd op haar nieuwe collectie!! Ook vind zij zelf de gebreide dekens uit de nieuwe collectie helemaal te gek!
Ze zijn multifunctioneel, verkrijgbaar in rustige en natuurlijke kleuren. 
De dekens passen perfect in iedere baby of kinderkamer en het leuke eraan vind ze, je kunt ze zelf ook gebruiken als deken op de bank tijdens de koude wintermaanden.

Zo heb ik maar liefst 3 prachtige items van Huisje8 waar ik met veel plezier gebruik van ga maken de aankomende maanden! Wil jij ook haar collectie eens bekijken? Ga dan naar de We are pregnant beurs in Utrecht 1,2 & 3 november!! Of neem een kijkje op:

Webshop: www.huisje8.nl

Voor vragen: info@huisje8.nl

Instagram & Facebook Huisje8 

Leave a Reply

twintig + 9 =

error: Content is protected !!