INSPIRE | MUSTHAVES VOOR IN JE KAST

INSPIRE | MUSTHAVES VOOR IN JE KAST

Kleding wie houd er nu niet van? Als ik voor een grote groep vrouwen mag spreken, denk ik dat dit op nummer 1 staat. Heerlijk mooie winkels afstruinen en de laatste trends weten te bemachtigen. Inmiddels is het Maart en mogen we al stiekem denken aan de lente. En willen we hier ook nieuwe outfits bij. Ik werk zelf natuurlijk in een kledingzaak en zie zo goed wat de aankomende trends zijn. Wat mag er niet in jouw kast ontbreken aankomend seizoen, ik laat het je zien.

Army green

Tja, de meeste van ons hebben dit natuurlijk al in de kast gehad een paar jaar terug. Maar geloof mij het komt weer helemaal terug. Stoere jasjes, shirtjes en blouses zie je vooral terug in deze kleur. Combineer een blouse met een hoge zwarte rok of een skins jeans. Je maakt het af met een stoere laars of liever wat sportiever met een sneaker. Ook een trend is kant, dit zien we vooral terug in hemden. Draag een kanten top onder een blouse voor een “vrouwelijke” touch!

makeitlast.se
instagram, lornaluxe

Peplum

Deze über vrouwlijke trend is helemaal hot! Rokken, blouses, shirts, jurken .. deze zien we overal met afgewerkte peplum uiteinde. Combineer een peplum top of blouse met een strakke skinny voor de meest vrouwelijke look. Iets te zoetjes voor je? Draag een blouse met peplum  mouw met een leren jacket, jeans en stoere sneakers. Zo kan iedereen deze trend dragen!

theeverygirl.com
sissy-boy.com

Sportief chique

Een ideale trend als je niet kunt kiezen! Nu moet je niet denken dat je met je trainingsbroek en een blouse klaar bent. Een mooie sportieve broek is netjes afgewerkt en is gemaakt van een luchtige soepele stof. Dit combineer je met een mooie katoenen shirt en een colbertjasje. Het leuke is om hier creatief mee te gaan spelen. Wat we ook veel zien zijn de sportlogo’s. Denk aan Nike, Adidas, of Lee. Deze logo’s zie je terug op shirts en truien. Draag hierbij een oversized jacket en een pantalon. Voila!

clique.com
stylecaster.com

Earcandy

Wie een beetje de trends op Instagram volgt ziet dat oorbellen een musthave zijn. En niet 1 maar het liefst zoveel mogelijk. Wel zie je veel minimalistische oorbellen. Combineer verschillende oorbellen met elkaar en zorg ervoor dat je oor er fabulous uit ziet!

En voor welke trend ga jij?

stillwithyou.dk
more-than-ideas.tumblr.com

Leave a Reply

20 + 17 =

error: Content is protected !!