INSPIRE | MIJN TOFSTE WOONACCESSOIRES

INSPIRE | MIJN TOFSTE WOONACCESSOIRES

In deze blog neem ik jullie mee, met de door mijn ogen favoriete en tofste woonaccessoires in ons huis. Wie kent het niet; woonaccessoires. Ze maken van je huis een thuis en geven een bepaalde sfeer af. In onze huiskamer hebben we een aantal basis meubels en accessoires waarmee ik gelukkig eindeloos kan stylen, combineren en ons huis een andere sfeer geven. Soms tot ergernis van mijn man 😉

HET WANDREK

1 van mijn favoriete items die al sinds dag 1 in ons huis te vinden is, is ons wandrek van steigerhout. Het is qua vorm een simpel design maar je kunt er van alles mee. Multifunctioneel dus. Het wandrek staat bij ons aan de lange muur en verandert van tijd tot tijd en gaat met de seizoenen/feestdagen etc. mee. De basis van het wandrek zijn de white wash planken waar je van alles op kwijt kunt. Je kunt het zo vol en leeg qua accessoires maken als je zelf wilt. Ik houd van een rustige basis met een kleurtje in de accessoires die wij op dat moment mooi vinden. Ook met de seizoenen en de feestdagen kun je helemaal uit je dak gaan. Hieronder een aantal foto’s hoe ik ons wandrek style met mijn favoriete accessoires. Maar zeg nou zelf, het wandrek is al een woonaccessoire an sich.

  

KUSSENS EN BLOEMEN

Onmisbaar zijn ze in een huis wat je als thuis wilt laten aanvoelen; bloemen en kussens. In alle soorten en maten te verkrijgen, afgestemd op jouw interieur of mood van dat moment. Hier wordt om de zoveel weken gewisseld met de kussens. Onze zolder ligt er vol mee en je zou kunnen zeggen dat het een kleine verslaving van mij is. Ik heb ze in alle soorten en kleuren en het hangt van mijn mood af welke ik op dat moment gebruik. Met bloemen is dit niet veel anders. Plukboeketten in het voorjaar en in de zomer en herfstkleuren in het najaar. Ook dit vind ik ultieme accessoires die het net even af kunnen maken in je woonkamer.

  

DE SIDE TABLE

Onze side table is een marktplaatsgelukje. We wilden graag een side table met een bepaalde look maar niet en hele brede, vanwege de grootte van de woonkamer. Dit is ons uiteindelijk gelukt via Marktplaats. Ook dit is 1 van mijn grootste favorieten in huis en kan wederom eindeloos gestyled worden. Eigenlijk net zoals bij het wandrek gaat dit met de tijd van het jaar en de sfeer van ons huis mee. Qua basis is de side table precies goed, houten ondergrond met wat white wash elementen erin.

  

Dit waren ze dan; mijn favoriete items i.c.m. de woonaccessoires in ons huis en wat de mogelijkheden allemaal zijn. Ik hoop dat jullie er wat inspiratie uit kunnen halen. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan jullie woonaccessoires in jullie huis en dat dit vooral een thuis maakt.

Liefs, Esther

Leave a Reply

negen + dertien =

error: Content is protected !!