INSPIRE | Mijn favoriete ‘Wijck’ print

INSPIRE | Mijn favoriete ‘Wijck’ print

Al vele malen heb ik verlekkerd gekeken naar de mooie prints op de website van Wijck. Alleen omdat ik, de eeuwige twijfelaar, maar geen keuze kon maken over welke ‘Wijck’ ik graag als print zou willen hebben, had ik er nog steeds geen besteld. Ze hebben zoveel mooie prints op de site staan! Zou ik kiezen voor een Stad of een ‘Wijck’ met een mooie herinnering? Of zou toch kiezen voor de ‘Wijck’ waar het huis staat waar ik me nu heel erg thuis voel?

Een aantal weken geleden mocht ik (geluksvogel) een mooie Print van Wijck uitzoeken.
En dan MOET je wel een keuze maken. Dus heb ik gekozen voor de ‘Wijck’ waar we nu met heel veel plezier wonen en waar al veel herinneringen liggen. Zo heb ik op zondagavond de print van mijn keuze besteld en op dinsdagmiddag werd hij al bezorgd! Een print van ‘onze’ Schrijversbuurt in Eindhoven, geprint op mooi papier en strak ingelijst in een mooie lijst en met een leuk kaartje van het team van Wijck, wat een cadeau!

En natuurlijk verdiend zo’n mooie print een mooie plek in onze woonkamer.
De woonkamer hebben we net een aantal weken geleden een grondige make-over gegeven. En deze print past helemaal in het plaatje. Stiekem denk ik er over om binnenkort nog een mooie print te bestellen, want ik heb begrepen dat Wijck, als ambitie heeft om de hele wereld te ver-wijck-en. Dan kunnen wij hopelijk over een tijdje een mooie print bestellen van onze favoriete vakantieland Maleisië, het land waar wij zoveel mooie herinneringen aan hebben.

Kleine anekdote bij dit verhaal, dat ik ooit een print van mijn favoriete ‘Wijck’ in Eindhoven op de kast zou zetten is een wonder hoor. En degene die me dat een aantal jaar geleden verteld had, had ik voor gek verklaard! Inmiddels bijna 10 jaar geleden verhuisde ik terug naar Eindhoven, de stad waar ik gestudeerd heb, nadat ik een paar jaar in Amsterdam had gewoond. En ik vertelde mijn vriend: ik blijf echt niet de rest van mijn leven in Eindhoven wonen. Eindhoven stond ooit (ook volgens de Lonely Planet) bekend als de saaiste stad van Nederland, maar de Stad heeft zichzelf echt enorm ontwikkeld in de afgelopen jaren en is van saaiste stad naar toffe stad gegaan, waar heel veel leuks te doen is!

Misschien een leuk idee voor een volgende blog: De leukste plekjes van Eindhoven?

Tot de volgende Post!
Iris

Leave a Reply

8 + een =

error: Content is protected !!