INSPIRE | MAAK KENNIS MET EEN VLEUGJE MAROKKO

INSPIRE | MAAK KENNIS MET EEN VLEUGJE MAROKKO

Zo leuk, even terug maakte ik kennis met Hajar en Naouar. Zij hebben sinds kort een webshop! En hier kocht ik een prachtige deken met pompoms. Stiekem iets wat al een lange tijd op mijn verlanglijstje stond. Om deze 2 dames even beter te leren kennen deed ik een interview met ze.

Hajar en Naouar zijn een indentieke tweeling van 27 jaar. Ze zijn geboren en getogen in Rotterdam met roots in Marokko. In hun vrije tijd zijn ze graag aan het bloggen over alles wat met interieur te maken heeft. En sinds kort hebben ze dus ook een webshop! Naast deze grote passie werkt Naouar als fiscalist en Hajar werkt op de Zuidas bij een grote bank.

Op de website camelsandco staat nu hun eerste collectie genaamd BLED Interieur. De collectie bestaat uit handgemaakte producten uit Marokko. De focus ligt op interieuritems omdat dit hún passie is. Je vind er prachtige pom pom kussens en plaids. Daarnaast verkopen ze ook vrolijke placemats en schaaltjes. Wil je liever een handgemaakte tas met palmbladeren? Dat kan, er staat ook een collectie van tassen online.

www.bytheidenticals.com

Wanneer en nog belangrijker, waarom ben je gestart met deze onderneming? 


“Op 1 februari vierden we het eerste jubileum van onze site. Na een jaar bloggen wilden we een stap verder gaan en dus zijn we sinds 1 februari live met onze webshop. Heel recentelijk dus. We delen beiden een enorme passie voor design en interieur. Daarnaast wilden we graag een verbinding maken met onze roots, Marokko. En dus was het voor ons heel voor de hand liggend om vanuit onze passie voor interieur en de liefde voor onze roots te starten met BLED Interior.”

“Met BLED Interior willen we de schoonheid van Marokko, en alle prachtige producten dat zij te bieden heeft, delen met de wereld. Op deze manier hopen we de Marokkaanse en de Westerse cultuur met elkaar te verbinden en aan te tonen dat deze twee culturen makkelijk met elkaar mengen, simpelweg bij iedereen thuis.”

www.camelsandco.com

De doelgroep die bij hen shopt is groot. Dit komt doordat de items in veel verschillende interieur stijlen kan worden toegepast. Of je nu een klassiek of bohemien stijltje hebt, de items uit hun webshop verrijken élk interieur. Momenteel zijn Marokkaanse items erg trendy, en daarom hopen ze ook de mensen te bereiken die de laatste trends volgen. Het leuke van de producten die te koop zijn is dat elk items een verhaal heeft. Dit staat ook bij elk product, dus als je van prachtige items met een verhaal houd? Ben je bij Hajar en Naouar op het juiste adres.

Wat willen jullie bereiken?

“We willen met BLED Interior laten zien hoeveel Marokko te bieden heeft. We zien op Marokko geïnspireerde producten echt overal terugkomen bij grote retailers en warenhuizen. Maar al te vaak is niet duidelijk dat deze prachtige producten geïnspireerd zijn op Marokko. Dat vinden wij jammer en dat willen we daarom veranderen. Met BLED Interior willen we dat de creatieve ambachtslieden de waardering krijgen.”

De toekomstdromen van de tweeling is om al hun leuke ideeën uit te laten komen. Binnenkort zullen ze weer vertrekken naar Marrakesh om de collectie weer uit te breiden én om nieuwe contacten te leggen met ambachtslieden. De nieuwe collectie willen ze dan ook super graag met iedereen delen!

Welk items is jouw favoriet en waarom?

“Hajar: de Cactus Silk pillows zijn prachtig. De kussens zijn van hoogwaardige kwaliteit en de kleur is perfect (ook omdat deze stiekem heeel goed bij mijn bank passen). De berberse tekens op de kussens hebben een betekenis en dat maakt iedere kussen uniek met een eigen verhaal. Naouar: moeilijk kiezen, ik vind zoveel mooi. Als ik dan toch moet kiezen: de Pom Pom plaids. Je kunt namelijk heel simpel met een Pom Pom plaid je interieur upgraden. De pom poms zijn speels en de plaids zijn van zware kwaliteit.”

www.camelsandco.com

Dit laatste heb ik zelf mogen ervaren, het plaid die ik kocht is van een super mooie kwaliteit en ligt dan ook prachtig op mijn bed. Vooral in deze koude dagen is het heerlijk om zo’n mooi deken over het bed te hebben. Deze gestreepte versie paste het beste in mijn interieur en de sierlijke pom poms maken het he-lemaal af. Ik ben er verliefd op! Wil je meer van mijn plaid zien? Kijk dan op mijn Instagram.

Ben je ook helemaal enthousiast geworden over deze leuke webshop? Kijk dan op hun website en volg ze via Instagram. En je shopt met de kortingscode tintjelichter15 alles met 15% korting voor 2 weken!! Wat ga jij kopen?

www.tintjelichter.nl

Leave a Reply

negen + 1 =

error: Content is protected !!