INSPIRE | KLEUR, JE WENT ER MAAR AAN

INSPIRE | KLEUR, JE WENT ER MAAR AAN

Kleur, voor diegene die mij persoonlijk kennen is dit niet iets wat echt bij mij past. Om te beginnen is mijn kledingkast ook erg zwart wit en dit zie je ook in het interieur. Een mooi rustig interieur met veel wit en hier en daar zwart en hout. Ook zie je veel groen in ons interieur wat ik al heel kleurrijk vond. Maar toch heeft kleur een beetje zijn intrede gedaan in dit huis.

Toen wij bijna een half jaar geleden hier kwamen wonen verfde we de wand achter de bank in een subtiele roze kleur. En ook kocht ik langzaam accessoires die toch echt een kleur hadden. Kijk maar eens op de bank en in de loveseat. Op de bank ligt een okergeel kussentje met witte balletjes, ik vond het zo’n leuk kussentje dus deze moest een plek krijgen. Ook heb ik in de loveseat een okergeel/congac kleurige kussen liggen. Deze kleuren komen ook terug in het glas in lood in de erker. Zo vind ik het heel goed passen. Ook zie ik langzaam dat kleur ook best wel wat goeds kan doen met een interieur, en ook dat in onze!

Naast de gele kleur heb ik ook roze toegepast. De muur in de eetkamer zelfs! Deze witte muur was eigenlijk heilig voor ons beide maar was ook erg kaal. Een paar weken terug kreeg deze dan een extra hoge lambrisering in de kleur soft Clay. Het was even spannend voor mij, en voor de volgers of deze kleur zal blijven. Mijn vriend vond het namelijk verschrikkelijk, maar hij moest weer voor zijn werk weg. Dus ik moest er weken tegen aan kijken maar ik ben om, deze kleur maakt de ruimte een stuk gezelliger. In het vorige huis had ik ook lambrisering geverfd maar dan je weet het al, zwart. Dat er ooit zoveel kleur (voor mijn doen) in ons huis zal komen had ik en niemand verwacht.

Als je door het huis loopt zie je nog steeds zeker wel dat de kleur wit overheerst, maar door de kleine kleuraccenten die ik heb toegepast word het allemaal net even meer een geheel. Zo kun je zien dat je smaak toch veranderd in de jaren. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik nu niet verwacht dat er nog een andere kleur in huis komt maar voor nu kan ik aan iedereen meegeven ; kleur, je went er maar aan! Het is het echt zo …. Wat is jouw favoriete kleur in huis?

Leave a Reply

veertien − 12 =

error: Content is protected !!