INSPIRE | KIJKJE IN EEN STOERE BABYKAMER


INSPIRE | KIJKJE IN EEN STOERE BABYKAMER

Eindelijk is het moment daar; de babykamer is klaar. In 1 van mijn vorige blogs heb ik mijn inspiratie al met jullie gedeeld en nu kunnen jullie zien of het is geworden wat ik een paar maanden geleden voor ogen had. Momenteel is dit echt mijn favoriete plekje in huis. Ik kan er minutenlang gewoon staan en kijken naar het eindresultaat met een gelukkig gevoel. In deze blog neem ik jullie mee met een rondleiding door de babykamer, en heb ik een top 3 gemaakt van merken die onmisbaar zijn voor de styling van je babykamer.

EINDRESULTAAT

Trotser en gelukkiger kan ik niet zijn met onze babykamer. Het is precies zo geworden als wij voor ogen hadden. Na 16 weken kregen wij te horen dat we een klein mannetje verwachten en kon de voorpret qua kleuren en materiaal uitkiezen beginnen. Het is een mooie basis qua kleuren, de vloer en de meubeltjes geworden. Afgestijld met een paar stoere items en spulletjes van mijn favoriete merken; Jollein, Koeka en Little Dutch. We hebben gekozen voor een lambrisering op 2 van de muren en dit is de kleur zilvergrijs van Flexa geworden. Omdat het grijs, zwart en wit wel wat aan veilige kant is hebben we enkele spulletjes in de kleur groen toegevoegd, en voila! De meubeltjes zijn wit en strak maar hebben houten pootjes waardoor het wat stoerder oogt. Voor de kledingkast hebben we gekozen voor een stoere Lockerkast van Woood.

FAVORIETE MERKEN

Er ging natuurlijk een wereld voor ons open in de wondere wereld van babykamers. Urenlang heb ik doorgebracht in winkels als de Prenatal, de Babydump en de Babyplanet. Ik kan inmiddels wel zeggen dat ik 3 favoriete merken heb voor de babyspulletjes en de styling. Deze wil ik graag met jullie delen.

LITTLE DUTCH – https://www.littledutch.nl/nl/

Een merk met een groot assortiment met kleurrijke baby- en kinderaccessoires veelal met een simpel design. Met name hun houten speelgoed heeft mijn hart gestolen. In leuke pasteltintjes maar toch met een stoere aanblik. Op onze babykamer hebben wij een drietal eyecatchers van dit leuke merk; een houten VW busje in een mint groene tint, een houten blokkentreintje en een tuimelringpyramide.

KOEKA – https://www.koeka.com/

Koeka is van oorsprong een Nederlands kledingmerk. Ik ken het voornamelijk door hun mooie lakentjes, dekentjes en speendoekjes. Het zijn functionele spullen met een mooi en tijdloos design. Mijn ultieme favoriete items van Koeka zijn de dubbeldeken en het speendoekje. Het woord zegt het al, dit zijn 2 dekentjes die je aan elkaar kunt bevestigen middels drukknopen. Erg handig voor de zomer en de winter. Mijn 2e favoriete item is een speendoekje. Ik kan mij voorstellen dat de kleine dit straks erg lekker vindt om mee te slapen, zo lekker zacht.

JOLLEINhttps://www.jollein.com/

Jollein is 1 van de merken waar ik echt van ben begonnen te houden, je kan het zo gek niet bedenken en Jollein heeft het. Van hydrofiele luiers tot speelgoed en kleertjes. Dit allemaal in leuke hippe designs en misschien ook niet geheel onbelangrijk, het is goed betaalbaar. In de babykamer hebben wij een aantal items uit de Indians collectie. Dit zijn producten in het zwart – wit met indianen verwijzingen als, pijl en bogen, tipi’s etc. Wij hebben de groeimeter en de waskussenhoes uit deze collectie. Tijdens mijn zwangerschap heb ik al vaak gehoord van veel moeders om mij heen dat het ultieme item toch wel een hydrofiele luier is. Gelukkig heeft Jollein hier ook genoeg van in verschillende hippe designs.

Zo, dit was het dan. Een mini rondleiding door onze babykamer en mijn 3 favoriete merken qua styling. Ik hoop dat jullie het kamertje net zo mooi vinden als ik. Nog 3 maandjes en dan hopen wij onze kleine man hier te mogen verwelkomen.

Liefs, Esther

Leave a Reply

5 × 3 =

error: Content is protected !!