INSPIRE | KARST IN THE SPOTLIGHT

INSPIRE | KARST IN THE SPOTLIGHT

Karst is nog niet heel lang blogger voor Tintje Lichter maar schreef al wel een hele leuke blog. Hierin schreef hij over interieur clichés. Het leuke is dat er veel reactie kwam op de blog. Zoals Karst zei ” er ontstond een leuke dialoog over eigen stijl en trendgevoeligheid” Heb je deze blog nog niet gelezen? Echt even doen ..

Karst woont in Amsterdam, voorheen in Deventer. Hier had hij een vierkamer-appartement en woont nu “drastisch” kleiner in een studiootje. Maar zijn liefde voor interieur is wél groot! Ook voor zijn teakhouten ladekastje uit de jaren 60. Hij heeft deze al wel 8 jaar, wegdoen? Zeer zeker niet! In zijn studio is hij gek op lekker lang tafelen, koken doet hij ook graag maar niet al te moeilijk. (hoeft ook niet altijd toch?)

In het weekend of gewoon een doordeweekse dag brengt hij graag op de bank uit, maar een tegen een borrel in het cafe zegt hij ook heen nee! Lekker met vrienden een gezellige avond maken … Stappen is hij alleen niet zo’n fan van. Is ook niet zo gek, want vroeg opstaan is niet echt zijn hobby. Ik weet niet of de buren er blij mee zullen zijn , maar Karst zingt graag onder de douche. En dan het allerliefst het nummer A Little less Conversation. Na zijn zangkunsten onder de douche te hebben vertoond ontbijt hij graag met een belegd croissantje, een fruitsalade en een goede kop koffie. Later op de dag, of liever gezegd “waar je hem voor wakker kunt maken” is een goede cheeseburger! Hij is voor iets hartigs altijd wel te porren!

Terug naar zijn huis… Deze is nagenoeg zijn droomhuis, hoe gaaf is dat! Hij hecht veel waarde aan de karaktervolle elementen als een ornamenten plafond en openhaard. Zijn stijl verder is een mix van vintage, bohemien en design. Dit geeft het net dat eclectische sfeertje.

Nu je net wat meer over Karst weet, kijken we ook al weer uit naar zijn volgende blog. Wat deze zal worden houd hij nog even spannend maar ideeën heeft hij genoeg .. ” tweedehands shoppen, klein wonen, en out of de box ideeën voor accessoires en decoratie. Klinkt wel interessant toch?

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

6 + 15 =

error: Content is protected !!