INSPIRE | GEURWOLKJE IN JE INTERIEUR

Je hebt het al vast en zeker voorbij zien komen op Instagram; geurwolkje. Het lijkt wel een nieuwe trend! En daar kan ik natuurlijk niet onderuit … en wie wil het nou niet?! Een heerlijk ruikend huis.. want daar is geurwolkje voor.

Maar wat is geurwolkje eigenlijk precies? Geurwolkje is een aroma diffuser die helpt om het huis fris en vrij van (nare) geurtjes te houden. Ook helpt de diffuser de luchtvochtigheid op peil te houden. Door de oliën die je gebruikt kun je een heerlijke geur creëren door je huis.

” Door middel van kleine, maar frequente trillingen ontstaat er een koude verneveling en verspreid een diffuser luchtvochtigheid en de toegevoegde etherische olie. Zo blijven de moleculen van de olie intact. Afhankelijk van het soort olie heeft de diffuser ook een therapeutische werking. Verschillende oliën hebben verschillende effecten op het lichaam en de geest. “

Ik vond het tijd worden voor ook een geurwolkje in mijn huis! Er zijn verschillende modellen te verkrijgen, en ik ging voor het model Sakura. deze heeft een marmer look en past helemaal bij mijn lichte huis. ook zijn er diverse oliën te kiezen. Word je bijvoorbeeld lek gestoken door muggen deze zomer? Ga dan voor de citroen olie. Zet het geurwolkje aan, en je zult geen mug meer zien!

Ook koos ik voor de geur, morning daisy. Deze geur is een combinatie van lemongrass, rozemarijn en cajeput. Heerlijk om deze in de ochtend door het huis te laten gaan .. zo start je je dag heerlijk rustgevend. Dus naast dat geurwolkje heerlijk is voor je huis, staat hij ook zeker mooi!

Wil jij ook een geurwolkje aanschaffen? Je kunt met de korting Tintjelichter 5% korting krijgen! Deze code is geldig t/m 10-08-2019. Neem snel een kijkje op Geurwolkje.

www.tintjelichter.nl
www.tintjelichter.nl
www.tintjeichter.nl


Leave a Reply

4 × 1 =

error: Content is protected !!