INSPIRE | WAT GEEF JE IEMAND DIE ALLES AL HEEFT ?

INSPIRE | WAT GEEF JE IEMAND DIE ALLES AL HEEFT?

Kerstmis is bijna hier, nog ruim een week en we zitten alweer aan het kerstdiner. De kerststress zal aanstaande week op haar piek zijn; stokbroden die door de supermarkt vliegen,  last minute kerstkleding shoppen en kadootjes kopen. 
Kerstmis is een van de feesten die Nederlanders massaal én uitgebreid vieren. Traditioneel of lekker op je eigen manier, dat vult ieder voor zichzelf in. Hier zit een traditioneel geval hoor..

Countryroadlinving

Hier wordt al sinds kind af aan op dezelfde manier kerst gevierd en ik vind het heerlijk kneuterig. Kerstavond vieren we altijd met mijn moeder. Een aantal jaar terug trokken we altijd lootjes en kochten we voor diegene die op jouw lootje stond een of meerdere cadeaus, dat was altijd erg gezellig en leuk. Nu kopen wij voor elkaar en de kinderen een cadeau en wordt ook mijn moeder extra verwend.
Toch blijft het lastig om wat te kopen voor een ander. Wat is je budget en in welke categorie moet je zoeken; zoveel mensen zoveel wensen, want wat geef je iemand die alles al heeft?

Daarom heb ik voor jullie paar leuke cadeaus geselecteerd waarmee je goed voor de dag kan komen (ik heb er zelf ook al een paar afgestreept).

Kado’s voor haar 

Zelf een absolute favoriet van mij en ik weet voor 200% zeker dat je hier elke vrouw blij mee maakt. De producten van Mijn Stijl / Puur Zeep
Ecologisch en zeer stylish verantwoord voor in huis en keuken, want alle artikelen hebben een basic uitstraling. Buiten zeep, shampoo, roomspray’s, geurzakjes hebben ze ook afwasborstel, stoffer en blik en keukengerei allemaal vervaardigd uit gerecycled materiaal. Voor ieder wat wils dus.

Mijn Stijl

Wat het ook goed doet onder de boom; abonnement op een woon- of maandblad of een bloemen abonnement.
Cliché, maar een mooi sierraad valt altijd in de smaak. Vrouwen houden ervan om er verzorgd uit te zien, dus een behandeling bij de schoonheidsspecialiste, kapper of nagelstyliste zijn altijd goed. Ook cadeaubonnen van parfumeries, woonwinkels en haar favoriete kledingzaak- of site zijn leuke gifts.

Kado’s voor hem

Wellicht is dit niet bij iedere man het geval, maar die van mij kookt heel graag en dan ook graag veel en vers. Yeah I know, I’m a Lucky bastard. A) scheelt mij een hoop gekokkerel in de keuken, want ik zie dat ding het liefst schoon. B) iedereen is hier gelukkig, want hij kan het namelijk ook goed. Daarom heb ik voor hem dit jaar iets onder de boom waar hij zeker blij van gaat worden (en ik dus indirect ook). Hij krijgt van mij een fijn setje van Nicolas Vahé,  verkrijgbaar via oa HOP.
Deze producten zijn, behalve heel interieur veilig, ook erg lekker en mooi! Van kruiden tot wijn, van broodplank tot borden, van spatel tot pan je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Ook niet gek natuurlijk als je van origine een chef-kok en patissier bent, die zijn lekkernijen maar wat graag met ons wilt delen.

HOP

Nu weet ik dat natuurlijk niet in elke man een heuse kok schuilt, daarom ook een paar andere tips van Flip!  Mannen en gadgets zijn als een vrouw met haar kind, dus een van de favo gadgets op zijn wishlist maakt jou kerst onvergetelijk.
De tegenwoordige man gaat ook best prat op zijn uiterlijk dus een luchtje, kadobon van zijn favo kledingmerk of een hippe scheerkit zijn zeker een goede zet. Ook houden mannen (of in ieder geval die van mij) van persoonlijke kado’s, dus een mooi foto of fotoalbum van bijvoorbeeld de kinderen of vakantie zijn blijvend en dierbaar.

Hopelijk heb ik je genoeg inspiratie gegeven mocht je nog niets gekocht hebben en anders zijn deze natuurlijk ook altijd goed voor andere gelegenheden. Ik wens jullie via deze weg heel fijne feestdagen! Geniet samen met en van elkaar.
X Sandra

 

Leave a Reply

18 + twee =

error: Content is protected !!