INSPIRE | DE KERSTREND VAN 2018

Als je nu door de straten fietst zie je steeds meer die vrolijke lichtjes in de tuinen, in de winkels hangen de mooiste kerstoutfits in de rekken, en de kerstmuziek hoor je uit de speakers komen; het wordt kerst!

De Sint is inmiddels het land uit en we mogen dan ook nu echt helemaal gaan voor de kerst! Ik vermoed dat aankomende week de meeste bomen neer worden gezet. De 1 haalt hem van de zolder, stoft hem af en maakt hem klaar voor de kerstballen en slingers. Voor de ander begint het eerst met een zoektocht bij een kwekerij, om dé perfecte boom te vinden. Wanneer we dan klaar zijn om de boom te versieren komen we bij een belangrijk punt. Hoe gaan we deze versieren dit jaar? Hangen we dezelfde kerstballen erin als vorig jaar of gaan we voor nieuwe? Het laatste is natuurlijk wel erg leuk. Wanneer je besluit om voor nieuwe kerstballen te gaan kun je de laatste trends volgen. Maar wat zijn die trends nu eigenlijk? Ik laat je er 1 zien!

Eén van de trends is MIX! Niets is te gek bij deze trend, je kunt dus helemaal losgaan. Bij deze kerstdecoratie kun je van alles combineren. Denk hierbij aan gekke kerstballen als beertjes, pauwen, varkentjes met vleugels, leeuwen, kolibries, kerstmannetjes, een broccoli, een donut & zebra’s. Combineer deze kerstballen met ander kerstdecoratie als gekleurde slingers. Maar eigenlijk hebben deze bijzondere kerstballen geen extra’s nodig. Durf jij deze trend aan?

www.debijenkorf.nl
www.debijenkorf.nl

 

Leave a Reply

8 + zestien =

error: Content is protected !!