INSPIRE | BUITEN AAN TAFEL

INSPIRE | BUITEN AAN TAFEL

En zeg eens zelf, hoevaak heb jij al heerlijk buiten gegeten? Ik al wel een paar keer, en dit was niet alleen tijdens een bbq. Ook nadat je gezellig in de keuken hebt gestaan is het heerlijk om je diner buiten in de avondzon te nuttigen. Maar hoe zorgen we er nu voor dat het eten buiten nóg gezelliger wordt naast een heerlijk diner? Juist met een goede aankleding!

De basis

Hier begint het, de basis. Als je deze goed hebt sta je al met 1-0 voor. Laten we beginnen met het servies. Door te kiezen voor een mooi servies en geen “bijelkaargeraaptzooitje” creëer je rust. Als je het verder nog wilt aankleden met accessoires dan is dit belangrijk. Ga voor een servies dat of het zelfde is of goed bij elkaar aansluit. Dit zet je natuurlijk niet zómaar op de tafel. Hier leg je eerst een mooi tafelkleed op. Een mooie linnen kleed straalt luxe en frisheid uit. Maar ben je iets meer van het durven, dan ga je voor een leuke print.

Nu we de basis hebben behandeld gaan we over naar het volgende.

De decoratie

Dit is ook zeker belangrijk. Om het extra gezellig te maken zijn een paar mooie items een must. Denk hierbij aan mooie bloemen in vazen, kandelaren, bestek en glaswerk. Zorg voor rust door sommige items terug te laten komen verderop op de tafel. Ook is naast de aankleding op de tafel, de sfeer eromheen belangrijk.

Heb jeje tuinset lekker strak in de lak? Is het gras gemaaid, de tuin netjes en is er voldoende licht? Want nadat we lekker hebben gedineerd in de tuin is het heerlijk om nog even na te tafelen. Dan is de juiste verlichting wel handig, naast de kandelaren die je op tafel hebt staan kun je ook fakkels of lichtsnoeren in de tuin gebruiken. Met dit alles zul jij een heerlijk zomeravondje beleven in jouw tuin, aan jouw mooie gedekte tafel! En stel je hebt een feestje? Houd dit dan in de tuin aan de tafel! Dek deze ook dan mooi op, en je kunt ook thema’s hier aan verbinden. Dit is vooral leuk bij een kidsparty!

Hier shop je een paar leuke items om je tafel en tuin mee aan te kleden.

  1. schaaltjes HK Living, wehkamp €7,95

2. Tafelkleed gewassen linnen, H&M €49,95

3. Lichtsnoer, fond €49,95

4. Waxinehouder, Sissy-boy €3,59.

Leave a Reply

18 − zeventien =

error: Content is protected !!