INSPIRE | BINNENKIJKEN BIJ MARLON THUIS

INSPIRE | BINNENKIJKEN BIJ MARLON THUIS

Ik beleef ontzettend veel plezier aan het bijhouden van mijn Instagram-account @karinstahome, want wat is nou leuker dan het inspireren van mensen met foto’s van jouw interieur? Ik weet wel iets dat nóg leuker is, namelijk om geïnspireerd te worden door foto’s van andermans interieur. Eén van mijn favoriete accountsis die van @robusthus, daarom vroeg ik haar of wij bij haar thuis binnen mochten kijken. En dat mocht! Zijn jullie ook nieuwsgierig geworden? Kijk gauw mee!

 

Wie ben je en waar woon je?

Ik ben Marlon Lammers, 26 jaar, geboren en getogen in Doetinchem. Ik ben werkzaam in de sales, maar heb ook een enorme passie voor interieur en mooie dingen! Wat mij intrigeert is om een plek te creëren naar jouw eigen smaak en zorgen dat jij je daar volledig thuis voelt. Sinds vorig jaar december ben ik samen met mijn lieve vriend trotse eigenaar van een nieuwgebouwde tweekapper in Doetinchem.

Hoe ziet jouw woning eruit?

 Wij wonen dus sinds kort in een nieuwgebouwde twee-onder-één-kap-woning. De woning past ons perfect. In eerste instantie was de woning natuurlijk een huis met weinig karakter, omdat alles nieuw is. Dit vonden wij juist heerlijk! Een wit canvasdoek waar alle kleuren en vormen nog op moesten komen. Het huis is ruim opgezet, maar voelt toch gezellig aan. Dat vinden wij fijn aan het huis. De woonkeuken is een heerlijke plek om te zitten met vrienden en deze biedt een mooie doorkijk vanuit de tuin naar de andere kant naar het woongedeelte.

Waarom woon je hier? Wat maakt het huis zo bijzonder?

De reden dat wij hier wonen is voor een deel praktisch. De ligging is top: dichtbij het centrum en dichtbij de snelweg. Ook wilden wij graag een volledig nieuwe woning, die wij naar eigen smaak konden inrichten. Als ik het huis moet omschrijven, denk ik aan nieuw en de jaren ’30 stijl. Het huis is erg hoog en aan de voorkant voorzien van mooie authentieke luiken. Deze maken ons huis uniek en geven net dat beetje extra. Daarnaast is het trappenhuis erg mooi. Op alle verdiepingen is de trap open, waardoor er een mooie doorkijk van boven naar beneden ontstaat.

Hoe zou jij jouw woonstijl omschrijven?

Dat vind ik een lastige vraag. Ik zeg altijd mix and match! Onze stijl bestaat eigenlijk gewoon uit alles wat wij leuk vinden. Dat is een mix van modern, industrieel, Scandinavisch, botanisch en een tikkeltje boohoo. Alles bij elkaar zorgt voor een mooie combinatie en samen is het toch één geheel. De kleuren zwart, wit, grijs en groen zijn de rode draad bij ons in huis.

Wat is jouw favoriete plek, meubel of accessoire is huis?

Wij houden van unieke en gekke items! Ik ben helemaal weg van onze kunstwerken, omdat bijna niemand deze heeft. Wij hebben ook veel mooie houten items in huis, zoals een siertak, houten veren en pijlen. Deze geven ook weer voor een natuurlijke uitstraling. Onze grote keuken is ook een echte eye-catcher. Dit is onze favoriete plek in huis. Mooi hout en stoer beton geven de ruimte een heerlijk industrieel en authentiek karakter.

 

Wat staat er op jouw wensenlijst?

Nog zoveel! Op nummer één staan stalen deuren tussen de keuken en woonkamer om de ruimtes beter te onderscheiden en af te sluiten. Ik kan niet wachten! Daarnaast zijn we op dit moment druk bezig met de tuin. Die wordt een weerspiegeling van binnen, waarbij zwart, wit, hout en beton leidend zijn. De tuin wordt aangevuld met mooi groen en simpele planten. Volgend jaar zomer kunnen wij hier fijn van genieten.

Wat zijn jouw favoriete woonwinkels of restaurants?

Ik ben veel te vinden in Doetinchem, waar ik graag een hapje en drankje doe bij Gringo’s. Een Mexicaans restaurant, dat volstaat met kleurrijke beeldjes. Het is het tegenovergestelde van ons huis, maar je kijkt je ogen uit! Laatst heb ik gegeten met een vriendin in Deventer bij gastrolounge St. Tropez, heerlijk eten en een gezellig interieur. Qua meubels en woonaccessoires kan ik altijd goed slagen bij De Woonkamer en Stoer & Sfeer, beide in Doetinchem. Leuke merken en totaal mijn stijl!

Leave a Reply

16 + 5 =

error: Content is protected !!