INSPIRE | 3X KERST ZONDER KERSTBOOM

INSPIRE | 3X KERST ZONDER KERSTBOOM

Dit jaar kijk ik geen Home Alone op de bank met kerst, maar ga ik naar Wenen. Zó veel zin in. Maar James en George, mijn twee katten, blijven thuis en ik vertrouw er niet op dat mijn kerstboom dat overleeft, haha. Geen kerstboom voor mij dus dit jaar. Maar wat dan wel? Ik wil namelijk wel een knus, kerstig huis aan het einde van het jaar. Ik ging dus op zoek naar wat fijne alternatieven voor een kerstboom.

1 | EEN POSTER

Er zijn zooo veel leuke toffe kerstposters! Van een kerstige tekst, tot een foto van een winters landschap en abstracte kunst van kerstbomen. Mijn favoriete webshop voor een poster met het thema kerst, is zonder twijfel Juniqe.nl. Je hebt er zo veel keus! Hierboven zie je mijn vier favorieten. De sokken vallen een beetje buiten het geheel, maar ze zijn zo grappig, dat ik ze niet weg kon laten.

Deens.nl

2 | EEN SLINGER

Langs een schouw, tussen je lampen, voor het raam of gewoon aan je muur: een slinger geeft je huis echt een feestelijke touch. En slingers zijn er in alle soorten en maten. Op Deens.nl vind je een aantal toffe slingers van Madam Stoltz. Ik ben in ieder geval op zoek naar een mooie goudkleurige slinger met sterren voor bij mijn open haard.

Instagram jeanetjose

3 | KAMERDEN

Ook wel de Araucaria heterophylla. Dit is een superleuk klein kerstboompje. Wat ik er zo leuk aan vind, is dat het geen standaard kerstboompje is, maar toch kerstig is door de naalden en groene kleur. En je kunt ‘m rustig het hele jaar laten staan. Ik heb de kamerden al bij een aantal bloemisten zien staan, maar ik zag dat IKEA ‘m ook heeft! En een tuincentrum vast ook.

Hoe ga jij je huis stylen met de kerst? Bij mij komen de slinger en kamerden in ieder geval terug. En sowieso heel veel kaarsen!

Liefs, Sanne

Leave a Reply

veertien − 13 =

error: Content is protected !!