IN THE SPOTLIGHT | KARIN

Karin, behoort ook al als “vast interieur’ bij Tintje Lichter. Maandelijks inspireert ze ons weer met haar leuke blogs. De leukste vind ze zelf de blog over de verbouwing van de badkamer. Maar ook is ze trots op haar blog Insta Interieur. Hier maakte ze zelf foto’s bij, en die vind ze erg goed gelukt! Maar wart weten we eigenlijk nog niet over Karin? Ik vroeg of ze een keukenprinses was … ‘Na de verbouwing van de badkamer is de keuken aan de beurt, dus momenteel zitten we zonder keuken. We verzinnen gerechten die klaargemaakt kunnen worden in de oven of in de airfryer, maar dat is best een uitdaging! Ik vind koken leuk, dus ik hoop op onze nieuwe inductiekookplaat weer nieuwe gerechten uit te kunnen proberen. De troep na het koken vind ik trouwens niet leuk….’

Een ontbijtje maken vind ze wel leuk en doet ze graag op zondag. Dan een lekker kaiserbroodje met ham/kaas en een gebakken eitje .. Je kunt haar wakker maken voor chocolade .. maar liever slaapt ze gewoon ;-)!

Naast haar liefde voor interieur items is ze ook dol op mooie stationary. Mooie boekjes, kaartjes, posters pennen en invulboeken. Haar liefde voor interieur brengt ook een droom met zich mee. Een nieuwbouwhuis! Deze zou ze inrichten met veel wit in combinatie met zwart en donkergroen. En er moet een plofbank komen! Deze is nodig voor de heerlijke avondjes thuis .. met flodderkleren en chips!

Welk nummer zing jij onder de douche?
Karin woont in een rijtjeshuis, en zingt daarom maar niet onder de douche .. maar stiekem kan ze alle nummers van het foute uur mee bléren! Karin werkt trouwens als juf en moet dus vaak vroeg opstaan, hier heeft ze nog wel eens wat moeite mee .. dus daarom vind ze zichzelf meer een avondmens.

Nu we al een paar dingen meer weten over Karin vroeg ik tot slot waar haar volgende blog over zal gaan .. en dat is over haar persoonlijke items in huis. Ik ben benieuwd! Houd de blog in de gaten …

Leave a Reply

achttien − 8 =

error: Content is protected !!