FEEL | VROLIJK PASEN

FEEL | VROLIJK PASEN

Het is bijna Pasen, maar wat gaan we doen? De meeste mensen hebben een extra lang weekend vrij, Goede Vrijdag meegerekend. Dat betekent dus tijd genoeg om het gezellig te maken! Wat echt in mijn ‘Paas-rijtje’ thuis hoort is; samen met mijn gezin uitgebreid ontbijten, daarna gaan we paaseieren zoeken, op familie bezoek en/of heerlijk wandelen in bos of park. Kortom genieten.

Dat Paasontbijt of brunch, dat is altijd vaste prik bij ons. Lekker lang tafelen met z’n allen met alleen maar lekkere etenswaar en het gezellig hebben samen. Nu vind ik het ook altijd leuk om ook de tafel gezellig te dekken, zodat het ook uitnodigt om lang te zitten. Dit wil ik natuurlijk met jullie delen, daarom vandaag een blog over hoe een gezellige Paastafel te creëren.

De paastafel, iets wat je in verschillende settingen kunt dekken. Met bonte kleuren, wat eigenlijk stiekem wel echt bij Pasen hoort. Met een keur aan dese kleurtjes maak je jouw Paastafel heel gezellig en fleurig. In combinatie met verse bloemen is ie wat mij betreft helemaal af!

Style by Emily Henderson

Een tafel met pasteltinten maakt het ook vrolijk, maar wel iets rustiger, wat heel erg mooi kan zijn. Pastels zijn zachter en hierdoor leg je de nadruk wat minder op de aankleding en meer op zijn geheel. Heel smaakvol vind ik, vooral als je zelf iets minder van uitgesproken  kleuren binnen je interieur bent, is dit de perfecte oplossing.

Miss Jettle

En dan heb je nog mijn persoonlijke voorkeur, basic wit/grijs met naturel tinten. Hier en daar kun je een zachte invloed aan kleur toevoegen, door bijvoorbeeld een subtiel gekleurd servet neer te leggen. Deze setting past in ieder interieur en is altijd goed. Doordat je het geheel heel basic houdt, leg je de nadruk op het eten en de lekkere dingen wat ook best belangrijk is niet…. Haha! Simpel en puur, dat is altijd goed!

_s.an__

Alledrie heel mooi, maar alle drie ook totaal anders. Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb gegeven voor het dekken van jouw Paastafel. Een Vrolijk Pasen gewenst voor jullie!

X Sandra

 

 

 

Leave a Reply

zestien − dertien =

error: Content is protected !!