FEEL | TIJD VOOR HET DEKENTJE

FEEL | TIJD VOOR HET DEKENTJE!

Voor wie nu naar buiten kijkt weet genoeg; het is volop herfst. De verwarming kan zelfs weer aan! Grauwe dagen, waar geen eind aan lijkt te komen. Maar herfst is ook prachtige ‘warme’ dagen, met volop zon en een helblauwe lucht.

Heerlijk weer om nog even buiten te genieten van de mooie kleuren. Ik hou van de seizoenen en ik hou zeker van dit seizoen. Bij de herfst horen natuurlijk ook de avonden die korter worden. Avonden waar je het gezellig maakt binnen. Kaarsjes aan, kachel of verwarming aan. Kortom heerlijk op de bank nestelen.

En waarin doe je dat nou niet beter dan een heerlijke, warme plaid, deken of vacht? Ik ben eens even op ‘onderzoek’ gegaan en heb de allerfijnste voor jullie op een rijtje gezet!

 We zien de vachtjes al enige tijd in het interieur. Buiten dat het een enorme trend is en hij niet alleen mooi hoeft te zijn. Heeft hij ook nog een functie, namelijk je lekker warm houden. De meeste schapenvachten zijn op een diervriendelijke manier gemaakt, met de hand gevilt en van 100% wol, ook zijn ze eerlijk en leervrij.

Odyvet

Deze staat toch wel echt hoog op mijn wishlist. Wat zijn ze mooi… En wat zijn ze fluffy! Heerlijk! De gebreide dekens. Volledig met de hand gebreid van het zachte en vooral mooie Merino wol, deze wol is perfect voor de warmste dekens die niet kriebelen.

Quellejoy

Voor de iets minder koude avonden heb je aan het stoere plaid vast en zeker wat. Het plaid bestaat meestal  uit linnen en katoen en is, behalve om lekker onder te kruipen, ook erg leuk en decoratief op je bank.

Home Deco

Dus wil jij er aankomende tijd warm bij zitten? Ik zou zeggen; Go shopping! Je hoeft er je bank niet voor af, interieurwebshops staan er vol mee.

Ik wens jullie een fijne, knusse week toe. Lekker warm onder een dekentje.

Liefs, Sandra

 

Leave a Reply

16 − 14 =

error: Content is protected !!