FEEL| LET’S GO OUTSIDE

FEEL| LET’S GO OUTSIDE

Het was niet veel ‘de zomer van 2016’, maar wat worden we nog even verwend zo aan het eind van augustus! Heerlijk nazomers. Buiten leven, buiten eten, buiten zijn. Ik ben een echt zomermens en ben dan helemaal in mijn element, dit komt denk ik ook omdat ik een zomerkind ben, maar dat terzijde.. Lekker buiten zijn vind ik dan ook echt genieten! En waar doe je dat nu niet beter dan in je eigen tuin?

Ik noem het een echte revival of the 70ties. Groen, groener, groenst. Dit zien we hoe langer hoe meer terug komen, in 2015 al enorm hip. Nu nóg hipper! Hoe meer groen, hoe mooier en hipper. Niet alleen in interieur, maar ook absoluut buiten in je tuin.

b12c4d0c6a5c99a47b14d6ad36a1db2f
https://nl.pinterest.com/pin/384072674454023872/

pinterest

Veel planten, bloemen en, als je tuin het toelaat, bomen. Lavendel, siergrassen, een olijf, een vijg of en palm. Des te weelderiger des te mooier vol je tuin wordt.

Moestuintjes en/of kruidentuintjes.

e2a3c39d7affbbb771822ad2d3bbeb16
www.ilovemyinterior.nl

www.ilovemyinterior.nl

Eten uit eigen tuin is niet alleen leuk, maar ook lekker én goedkoop. Basilicum, Dille of Tijm. Tomaatjes, lente-ui of rucolasla. Allemaal kruiden en groentes die met gemak een heel eind kunnen groeien in ons kikkerlandje.

Deze kun je, als ze rijp genoeg zijn, vers plukken om het te gebruiken bij een heerlijke pastasalade, op de vis tijdens een gezellig BBQ of een overheerlijke salade van maken.

Inside out

 c238099d03a156bbb6fbd0a4eb9a53ea

http://www.milkdecoration.com/bruxelles-bucolique/

Haal binnen naar buiten. En als we dan toch dat moestuintje hebben, dan ook maar meteen een echte ‘buitenkeuken’. Van DIY tot het duurste van het duurste. Het is kijken naar waar je prioriteiten liggen en hoe het past binnen je budget. Ik vind ze in ieder geval echt heel gaaf! Buiten koken en dan ook meteen maar aanschuiven; heerlijk toch!

Ook voor de aankleding van je tuin kun je binnen letterlijk naar buiten halen. Mooie rotan windlichten bij je loungeset of rieten lampen in je overkapping. Ook macramé in combinatie met deze trend is een must-have in je tuin. Hangers met daarin gezellige sfeerlichten, een mooi geknoopte wandhanger.

Voorop staan natuurlijke materialen en een natuurlijke sfeer. Maak het comfortabel. Maak het thuis.

Heerlijk met een wijntje en je partner of vrienden optimaal genieten van het fijne weer en de gezellige sfeer van je tuin. De tuin als verlengstuk van je huis. Genieten!

Laat die Indian Summer maar komen.

Fijne week.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

17 − 3 =

error: Content is protected !!