FEEL | LAAT DIE ZOMER MAAR KOMEN!

FEEL | LAAT DIE ZOMER MAAR KOMEN!

Eindelijk is het dan zover; fijne temperaturen in het vooruitzicht. Wat hebben wij er met zijn allen naar  uitgekeken hè? Het druilerige, koude Hollandse winterweer duurde deze keer wel wat lang. Afgelopen weekend konden we al heerlijk buiten zitten en ik heb hier en daar al een BBQ zien roken. Je leeft ervan op en krijgt er energie van: het buitenleven.


In deze tijd van het jaar gaan mensen er massaal op uit om een fijne tuinset of loungebank te kopen om de lente en zomer veelvuldig, maar vooral ook comfortabel buiten door te kunnen brengen. Alleen, waar let je op bij het kopen van een tuinset? En wat zijn de trends? Het is vaak een behoorlijke uitgave die je weloverwogen maakt. Daarom vandaag wat inspiratie om je een beetje op weg te helpen.  

Tuintrends 2018

Misschien wel meer dan ooit te voren staat dit jaar binnenleven naar buiten verplaatsen centraal bij het indelen van jouw tuin. Behalve eten en drinken verplaatsen we het liefst ook onze woonstijl naar buiten, wat natuurlijk ook heel logisch is! Veel tuin merken springen daarop in en hebben ik hun huidige zomercollectie tuinmeubelen hier perfect op aangepast.

Tuintrend #1 
Industrieel chique.
Een weelderig, groene tuin; veel groene en grote planten gecombineerd met een rauw randje. De materialen die hier veelvuldig in terugkomen zijn staal, steen en hout. De kleuren die centraal staan zijn (donker)grijs, wit en blauw. Leefeilanden zijn hot binnen deze trend: lage loungesets, zoals in de 70ties, waarop je veel lange zomeravonden kunt doorbrengen.

_s.an__

 Tuintrend #2  
We love bamboe!
Rotan en bamboe meubelen hebben een natuurlijke en tijdloze uitstraling, buiten dat is het ook duurzaam. Zelf ben ik gek van rotan en heb dan ook een aantal items in huis en tuin. Tuinbanken of een daybed van dit materiaal in jouw tuin is een ware eyecatcher en zorgt voor een serene sfeer. Maak het geheel af met mooie planten en jij kunt volop genieten deze zomer.

Tine K

Tuintrend #3
Moderne stijl.
Upcoming deze trend, modern en strak. Zag je afgelopen jaren vooral botanisch en natuurlijk, modern en strak is trending. Aluminium is een materiaal die deze trend prima weergeeft; strakke lijnen, sterk en onderhoudsvrij. Een absolute must deze zomer!

Karwei

Maak het thuis.
Heerlijk met een wijntje en je partner of vrienden optimaal genieten van het fijne weer en de gezellige sfeer van je tuin. De tuin als verlengstuk van je huis. Genieten.
Laat die zomer maar komen!
X Sandra

 

Leave a Reply

vier × 3 =

error: Content is protected !!