FEEL | HOU JE MIJN TASJE EVEN VAST?

FEEL | HOU JIJ MIJN TASJE EVEN VAST?

De tas. 
Eigenlijk ben ik geen tassenmens, hou niet van een hutkoffer meeslepen met een scala aan ‘spullen-die-je-misschien-wel-nodig heb’ of dat het een soort van museum wordt van dingen die je in de loop der tijd kwijt bent geraakt en bij het vinden ervan denkt;  ‘ach! Die had ik ook nog!’. 
Toch heb ik best veel tasjes voor een niet tassenmens. Teveel..

Freshnessmag

Ik kwam daar achter toen ik afgelopen weken een soort van vlaag aan opruimwoede kreeg en van alles tegenkwam, waarvan ik dacht: ‘ Hee! Had ik die óók nog?!’.
Vooral tasjes voor de kinderen (lees mijn dochter) vind ik leuk en een gymtasje of rugzakje extra is ook nooit weg en dan dus nog voor mezelf.. Ik denk dat ik met alles canvastasjes zo ongeveer de bank kan bekledende toch bleef er gister weer een aan mijn handen kleven. 

Reden om er een blogje over te schrijven. Een paar van mijn favorieten op een rij, want zeg nou zelf; tasjes heb je toch nooit genoeg? 

We beginnen maar met het canvas tasje. Ideaal! Hij past praktisch bij elke outfit en het formaat is vaak zo dat er genoeg in kan, mocht dit er al niet in zitten, tijdens het shoppen. Ze zijn veelzijdig, ze zijn betaalbaar, ze zijn gemakkelijk in onderhoudt en het is tijdloze duurzaamheid. Als je het tasje goed verzorgd kun je er jaren mee doen! 

 

_s.an__

Dan de rieten tas.  Deze is idemdito duurzaam, maar bovenal mooi! In het voorjaar kocht ik een klein rond tasje voor mij en mijn dochtertje en afgelopen zomer nam mijn zusje 2 beauty’s voor ons mee uit Indonesië. Sindsdien loop ik ook met iets anders dan de totebag. Een rieten tas  straalt de sfeer uit van zon, zee en stranden door zijn eenvoud absoluut een van mijn favo’s. 

_s.an__

Er is zo’n enorme ruime keuze in tassen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. In grote en kleine maten, maatwerk of niet. Een tas is iets waar een vrouw niet buiten kan en daarom heb ik voor jullie nog een paar trends voor dit najaar op een rij gezet.

1 – Wat we ook in het interieur veelvuldig gaan zien zijn bruintinten, deze kleur tas mag dus absoluut niet ontbreken in je garderobe.

2 – Animalprints zijn en blijven superhip. Ook met een (nep)krokodillenleren of panterprint tasje ben jij dus trendy!

3 – Of het praktisch is is een tweede, maar dat het hip is, is een ding wat zeker is; de minitas. Deze tas hang je om je nek en zo heb je meteen alles binnen handbereik.

4 – De ruit is overal dit najaar en dus kan hij ook niet ontbreken in dit lijstje met tassentrends! 

Aanstaande zaterdag (29 sept) is het glamourday, Inspiratie genoeg, dus ik zeg; shop ze!!

X Sandra 

Leave a Reply

14 + twaalf =

error: Content is protected !!