FEEL | BEIGE IS BACK

FEEL | BEIGE IS BACK!

Onze bank.
Al jaren staat ie in ons huis, op, maar hij zit echt heerlijk. Toch ben ik eigenlijk best wel uitgekeken op de kleur… 
Wat blijkt nu? Wij zijn eigenlijk uberhip met dat ouwe geval van ons, want beige is back!

Dat poeder- en nudetinten hot zijn dat hebben we natuurlijk al gelezen. Juist daarom vind ik het leuk om een specifieke kleur uit te lichten en je te laten zien wat de mogelijkheden hiermee zijn.
Beige, een mooie aardetint en vooral een rustige, aangename kleur.
Mocht je voor de kleur gaan sla je 2 vliegen in een klap; want hij is uitermate goed te combineren met andere kleuren en geven een instant gezelligheid aan je interieur.

chezviviane

Beige is behalve warm en licht ook super neutraal en prima toe te passen in verschillende woonstijlen.
Zo past ie perfect in een landelijk interieur, maar kan ie ook heel goed tot zijn recht komen binnen een industriële setting.
Dit heeft alles te maken met welke kleuren je ‘m een combi geeft. Kies je voor bijvoorbeeld petrolblauw en legergroen, dan geef je het een stoer karakter. Samen met idem meubilair heb je een heel gaaf industrieel geheel.
Beige in combi met okergeel, roze en wit is de ideale combi voor een Scandinavische touch. Ik zie dit veel terug op IG en ik kan niet anders dan zeggen dat ik dit echt heel mooi en stijlvol vind.

VTwonen

Zelf heb ik thuis veelal wit in combi met beige.
Tot 2 jaar geleden waren zelfs mijn gordijnen beige. Die fungeren nu als hoezen voor de buitenkussens, wist ik veel dat ik onbedoeld eigenlijk de trend vooruit was…. Beige/wit is de meest populaire combinatie, lekker neutraal en (voor mij van essentieel belang) heerlijk rustig.
Hout en steen kun je eindeloos variëren met deze kleur, maar ook koper en goud accenten geven beige een spannend effect. Veel kussens en plaids accentueren het warme wat deze nudetint uitstraalt.

VTwonen

Wat een positiviteit allemaal hè? Ik hoor je denken heeft beige dan helemaal niks negatiefs? Eigenlijk niet, maar je hebt wel puntjes waar je je bewust van moet zijn. Beige is natuurlijk een vrij besmettelijke kleur, dus bijvoorbeeld een bank of vloerkleed in die kleur kan gauw vies zijn en ondanks dat het echt heel erg trendy is, poeder- en pasteltinten; dosseer het, het kan vrij snel flets overkomen.

Ik ga nu vanaf mij beige bank het bed in, fijn woensdag en tot volgende week!

credits uitgelichte foto: Bloglovin

Leave a Reply

4 × twee =

error: Content is protected !!