FEEL | 3x EEN STYLISH STRANDLEVEN

FEEL | 3x EEN STYLISH STRANDLEVEN

We zijn echt enorm verwend! Al enkele weken is het prachtig en nu met de zomervakantie voor de deur kunnen we niets anders dan blij zijn.
Behalve dat we er enorm van genieten heeft die hitte natuurlijk ook wel een beetje een keerzijde.. warmte is heerlijk, maar wanneer je geen airco in huis heb is het op een bepaald moment niet meer te harden binnen. (Ja; we blijven Hollanders, lekker zeuren.) Bij ons is het een saunacomplex binnen, wanneer het een paar dagen 27 graden of hoger is. Hier is alles potdicht en draait de waaier de hele dag, zonder resultaat, maar dat terzijde…

In principe hoef je met weer als dit niet op vakantie naar het buitenland, maar laten wij dat nou wel gewoon weer doen. Iets waar we enorm aan toe zijn en echt naar uitkijken! Zon, zee en strand. Beter kan het niet worden. 
Met ons grote gezin altijd wel een hele onderneming 
hoor. Koffer op het dak, voor iedereen handdoeken en strandlakens mee, niet direct ruimtebespaarders zeg maar….

Tuutsjes

Laat ik nu voor dat laatste dit jaar een geweldige, ruimte besparende en – niet geheel onbelangrijk – stylische oplossing hebben. Ik ben er echt lyrisch over en hier worden ze veelvuldig gebruikt; de XXL – swaddle, een hydrofiel doek ter grote van een eenpersoons laken. Ideaal om  op het strand of aan het zwembad te gebruiken, ze zijn zo droog en voelen heerlijk aan.
Buiten dat je er mee aan het strand kan gaan liggen kun je ze natuurlijk ook gebruiken om onder te slapen. Nora slaapt eronder nu het zo warm is , lekker luchtig. Mijn swaddles zijn van Tuutsjes, en ze zijn er in verschillende maten en kleuren met of zonder print.

_s.an__

Behalve de swaddles heb je ook ontzettend leuke roundies om verantwoordt tevoorschijn te komen op het strand. Grote ronde textiel lakens waar je met je hele familie op kan vertoeven. Tegenwoordig al voor wen prikkie te koop bij verschillende woonwinkels en drogist ketens of supermarkt ketens. Voor een leuk en speels geheel kun je er ook enkele bij elkaar leggen, zodat wanneer je samen met vrienden bent je een echt gezellig stekje hebt om de hele dag te zitten.

Dan heb je ook nog de hammam doeken, ook deze zijn hier favoriet. Deze doeken zijn er in 2 verschillende soorten; de luchtige, die je makkelijk kan omslaan als je even naar een strandtent wilt lopen en de stevigere,  waarvan je weet dat het een degelijk badlaken is die niet zomaar stuk gaat.

Avestyles

Zoals je jullie lezen zijn wij strandproof. Dus laat de vakantie maar komen! Ik hoop dat ik je genoeg inspiratie heb gegeven om er mooi bij te liggen deze zomer. Ik wens jullie een hele fijne vakantie. Geniet!

X Sandra

 

Leave a Reply

vier × twee =

error: Content is protected !!