DO | WARM DE WINTER DOOR

Het is december! Een maand vol met feestjes en leuke dingen .. maar ook een maand waarin het écht wat kouder gaat worden. Nu ik sinds vorige maand de trotse mama ben geworden van Luuk heb ik een nieuwe hobby .. wandelen! De sportschool moet helaas nog even op zich laten wachten dus pak ik de benenwagen! En Luuk gaat maar al te graag mee .. Nu hoop ik dat het vaak mooi weer zal zijn zodat we vaak samen op pad kunnen. Ik heb er iig al heel wat wandelingen opzitten, maar moet wel goed voorbereid zijn!

Voorheen kon ik natuurlijk gaan en staan waar ik wilde, pakte mijn jas en klaar! Nu heb ik een klein mensje die ook ingepakt moet worden. En (uiteraard) nu in de winter net wat extra. Daarom heb ik voor de ‘maxi-cosy’ een mooie voetenzak! Deze voetenzak is van Petit Juul. Hij is lekker gevoerd met teddy en in mijn favoriete kleuren zwart/wit! Het voordeel van zo’n zak is dat je mini mensje lekker warm naar buiten kan én het oogt trendy!

De zak heeft aan de bovenzijde klittenband waardoor je een mutsje kunt maken. Verder sluit hij met 2 ritsen aan weerszijde en trek je hem strakker met een koortje. Ik vind hem super handig, en wanneer kleine meneer erin ligt verdwijnt hij er nog een beetje in! Niet erg, zo kan ik nog tot een maand of 9 met hem aan de wandel.

Ben jij ook zon fan van wandelen met je mini? En wil jij ook dat hij of zij er lekker warm bij zit? Dan heb je geluk, want je shopt nu met de code mirandapetitjuul met 10% korting bij Petit Juul! Voor welke variant ga jij? Ik ga in ieder geval warm de winter door …

Leave a Reply

twintig + 16 =

error: Content is protected !!