DO | SHOPPEN OP FLAVOURITES LIVE

DO | SHOPPEN OP FLAVOURITES LIVE

Op de website van Flavourites worden voor jou de leukste webshop verzameld. Eén keer per jaar gaan de webshops live en openen ze een pop-up store in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Ik won kaartjes voor Flavourites Live bij @lisa_achterkamp  van Roomit.nl. Op zondag 26 november bracht ik, samen met een vriendin, een bezoekje aan Flavourites Live 2017! Ben je niet geweest? Niet getreurd, want in deze blog neem ik je mee naar de Kromhouthal.

Shoppen

Bij binnenkomst valt mij meteen de relaxte sfeer op. Iedereen komt voor een gezellige dag en niemand heeft haast. Erg prettig! Je ziet direct dat de Kromhouthal een lange hal is, maar de pop-up shops zorgen ervoor dat de hal verveeld wordt in twee gangpaden. We besluiten om niet kris-kras door de hal te gaan, want we willen graag alles zien. Dus beginnen we aan de rechterkant. Al snel valt ons op dat de shops te classificeren zijn  in vier categorieën: kinderkleding, kleding, sieraden en woonaccessoires. Het is gelukkig niet abnormaal druk, dus kunnen we overal goed bij en lekker neuzen. Bekende en minder bekende shops showen hun spulletjes. Niet zomaar neergezet, maar de pop-up winkeltjes zijn mooi aangekleed en de producten worden op een prettige manier gepresenteerd.

Eten

Een dagje uit is voor mij niet compleet zonder lekker eten. Dit moeten de organisatoren van Flavourites Live ook gedacht hebben! Van allerlei lekkers was er te vinden. Thee, koffie, warme chocolademelk, wijn en fris, maar ook bruschetta, soep, salades, sushi en ijs. De foodtrucks op Flavourites Live zijn niet alleen de lekkerste, maar ook de leukste! Dit maakte het aantrekkelijk om even een hapje mee te prikken en de benen even rust te geven. Tussen de (kinder)kleding, sieraden en woonaccessoires stonden ook pop-up shops met thee, fudge en chocozoenen! Het water liep me al in de mond toen ik er naar keek, haha!

Aankopen

Na zo’n leuke dag met toffe pop-up winkeltjes van zoveel diverse webshops, kon ik natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. Uiteindelijk heb ik bij By Zenz een ster van houten kralen gekocht en bij Wonen voor jou kocht ik de Monstera kaart. Ook bij winkeltjevananne.nl kocht ik vijf leuke kaartjes, één voor mezelf en vier om te versturen. Ik, als zoetekauw, kon het niet laten om een doosje met fudge van Jack te vullen. Ik koos voor deze zes smaken: witte chocolade, pindakaas choco, butterscotch, appeltaart, stroopwafel en ‘triple layer’ met de laagjes chocolade, karamel en vanille. Jummie!

Wie heeft ook een leuke dag op Flavourites Live gehad? Wie wil dit event volgend jaar niet missen?

Leave a Reply

5 × 2 =

error: Content is protected !!