Do | Shop de leukste kids-items voor onder de boom

Do | Shop de leukste kids-items voor onder de boom

De mama’s (in spe) onder ons zullen dit dilemma vast herkennen; we willen uiteraard leuke spullen voor onze kinderen , maar we zouden het stiekem nóg leuker vinden als deze spullen ook mooi in ons interieur op gaan. Speciaal voor jullie ben ik op onderzoek uit gegaan. En mama’s ik kan jullie verzekeren, er is keuze zat op dit gebied! Niks geen verkeerde kleuren of schreeuwerige prints. Integendeel.. ik vond de fijnste kleuren, ook zwart/wit  voor de liefhebber. Items waar ook ons hart sneller van gaat kloppen. Er was zelfs zoveel keuze, dat ik het voor deze blog heb moeten beperken in een top 3 van de leukste merken van dit moment.

En mocht je nu al kerststress krijgen en bedenken dat je eigenlijk niet veel tijd meer hebt om op zoek te gaan naar het perfecte kado voor onder de boom? Of gewoon helemaal geen zin hebben om de kerstdrukte op te zoeken in de stad? Geen nood; deze mooie merken zijn ook online te shoppen vanaf je fijne bank, onder je warme plaid.

Done by Deer

Voor de kleinste onder ons heeft dit Deense merk de mooiste spulletjes. De kenner kent dit merk hoogstwaarschijnlijk van het welbekende ‘babynestje’. Maar naast dit fijne product kent Done by Deer nog vele andere geweldige kinder items. Speelmatten in de fijnste kleuren en prints, handige opbergers,  beddengoed, en een uitgebreide lijn in kinderservies en bestek. Voor dat laatste ben ik bezweken. Ik kocht voor Liv een handige tuitbeker in het zwart/wit met oudroze dop.

                                                                                                                     donebydeer.com

Eef lillemor

Als moeder van 2 meisjes, mogen een paar zoete kleurtjes in huis natuurlijk niet ontbreken. Nu vind ik kleur tegenwoordig best gezellig staan in ons witte interieur. Maar dan wel graag in mooie pasteltinten. Laat Eva van Eef lillemor dit nu helemaal snappen en een te gekke kinderlijn hebben opgestart met de meest gezellige plaatjes en prints in de zoetste pasteltinten. Dit merk is hier in huize @huisje_van_4 ook veel terug te vinden. Mijn meiden en ik zijn fan!

 

                                                                                                               shop.eeflillemor.nl

 

Kidsdepot

Als laatste het fantastische merk Kidsdepot. De wat stoerdere, industriële interieurliefhebber zal dit merk zeker te gek gaan vinden. Naast stoere meubels, zijn ook hun woonaccesoires echte parels voor in je huis. Ze gebruiken de meest uiteenlopende materialen zoals metaal, hout en vilt. En waar ik vooral op ben gevallen, zijn de super leuke dierenkoppen voor aan de muur. Ik koos het witte rendier voor bij ons in de speelhoek. En omdat ie best stoer is: is zelfs manlief blij!

                                                                                                                      kidsdepot.nl

 

Heel veel shop plezier! Maar vooral.. alvast een hele fijne kerst gewenst!

Liefs Kim

 

 

Leave a Reply

3 + zestien =

error: Content is protected !!