DO | MAAK JE KLAAR VOOR OUD EN NIEUW

maak je klaar voor oud en nieuw

Nog maar een paar dagen en dan vieren we het nieuwe jaar!! Een super leuke en gezellige tijd maar wat gaan we eigenlijk allemaal doen? Gezellig samen met familie eten, met vrienden op stap, of lekker met z’n 2 thuis? En stel we gaan voor het etentje bij jouw thuis met de hele familie of leuke vrienden.. wat haal je in huis maar vooral hoe maak je het extra feestelijk? Met deze tips maak jij er een super avond van! En gaan jullie knallend het nieuwe jaar in ..

Om te beginnen met een drankje is altijd goed natuurlijk, nu kun je wel gewoon een fles champagne open trekken of een flesje bier maar schenk het eens in in prachtige glazen. Zoals cocktail glazen, met een gesuikerd randje ziet het er extra chique uit. Maar maak ook strikjes uit glitterkarton, en plak deze om de steel van het glas, rietje erin en klaar!

Maak je eerst vooraf een amuse of zet je lekkere hapjes neer? Dan zijn ze met cocktailprikkers extra feestelijk. Je kunt ze wel kopen maar maken is nog veel leuker! Wat heb je nodig | glitterkarton | schaar | lijm | prikkers | Hoe maak je het | knip sterren of vlaggetjes uit het glitterkarton. Leg 1 helft van bijv de ster op tafel en leg er een sateprikker op, leg dan de 2e helft van de ster erop en plak dit vast met lijm. Klaar! Zo zal je tafel met hapjes er super uitzien!!

Geef je cadeaus?! pak ze dan mooi in. Neem bij voorkeur omdat dit chique staat voor het oud en nieuw zwart inpakpapier. Het leuke hiervan is ook dat je met een krijtje er op kan zetten voor wie het is of in dit geval ook wel jaartal enz. Hang de slingers op en maak er 1 groot knallend feest van!! Geniet ervan en maak nieuwe wensen en goede voornemens voor het nieuwe jaar!

 

Leave a Reply

19 + 6 =

error: Content is protected !!