DO | LAST MINUTE CADEAUTJE

DO | LAST MINUTE CADEAUTJE

Vandaag is het moederdag, de dag dat je laat blijken aan je moeder dat je ontzettend veel van haar houd en trots bent. Als ik denk aan hoe ik vroeger mijn moeder verraste met een zelf geknutseld cadeautje die al weken onder mijn bed verstopt lag is te schattig toch haha.. vast herkenbaar. Inmiddels geef ik natuurlijk gerichte cadeaus en een mooie bos bloemen.

Zelf werk ik bij Sissy-boy dus de afgelopen week en vooral gisteren stroomden de winkel vol met vaders die samen waren met hun kind of kinderen.. zoekend naar dat perfecte cadeau. Vele kwamen er zelf wel uit en de ander had net even een beetje hulp of inspiratie nodig. Ik hoop dat inmiddels alle cadeaus binnen zijn maar ik schrijf vandaag toch een blog over mooie cadeaus waar alle moeders vast blij mee kunnen zijn. Nu denk je misschien waarom nu nog? Nou ik vind dat je wel vaker je moeder ( vergeet je vader ook niet) mag verrassen met iets moois. Gewoon omdat het kan, en anders is het een mooie inspiratie voor bijvoorbeeld de verjaardag.

Moeders zijn er natuurlijk om voor je te zorgen, mee te spelen, te praten, luisteren, gezellige dingen mee te doen en nog veel meer .. maar ze houden ook van een opgeruimd huis. Althans de meeste ga ik maar even vanuit. Of het nu gaat om de was, kleding of mooie woonaccessoires. Opruimen hoort erbij, dus wat is dan een perfect cadeaus? Juist opbergers, en niet zomaar een standaard plastic bak maar er zijn tegenwoordig zoveel mooie opbergers te koop. Neem de collectie manden van bloomingville. Deze manden zijn van gras en door de subtiele vorm zien ze er super modern uit. Je koopt ze bijvoorbeeld hier.

bloglovin.com
bol.com

Het is deze week echt super mooi weer dus de tuinen zijn allemaal weer helemaal summer proof gemaakt. Mooie meubeltjes met gezellige accessoires als kandelaars, kussens en plaids zijn natuurlijk een must maar ook voor de avond is verlichting erg handig. Deze zorgt ook nog eens dat het nog gezelliger lijkt, met een mooi lichtsnoer als deze maak je jouw moeder vast helemaal happy! Zo kan ze nog lekker lang genieten van een drankje in de tuin of gewoon heerlijk relaxen met een boek..

annettechristian.com
housedoctor

Heb je een moeder die van welles houd? Denk dan eens aan een heerlijke bodylotion, hand crème, doucheschuim of wat anders heerlijks. Dit alles is overal volop te verkrijgen maar bij Sissy-boy hebben ze een heerlijke lijn van hammam. Deze ruikt niet alleen heerlijk ze zitten ook nog eens in een mooie verpakking. Dit zal alleen al super mooi staan op de badkamer.. je koop deze heerlijke producten hier.

sissy-boy.com

 

sissy-boy.com

Leave a Reply

vier − drie =

error: Content is protected !!