DO | JE HUIS VAKANTIE PROOF MAKEN

DO | JE HUIS VAKANTIE PROOF MAKEN

We staan met z’n allen te trappelen om met vakantie te gaan toch? De meeste regio’s krijgen of hebben al vakantie. Als je lekker op vakantie gaat is het natuurlijk fijn om even weg te zijn van je dagelijkse sleur en hoef jeje even niet druk te maken over je huis bijvoorbeeld! Maar voordat we weg gaan, waar moeten we aan denken zodat als we terug komen weer happy @ home zijn ?! Ik zet er een paar op een rij voor je.

Schoon huis

Voor de meeste is het vast herkenbaar, we gaan massaal aan het poetsen vóordat we op vakantie gaan. Super fijn natuurlijk als je na je vakantie weer in een schoon huis komt. Dus heel goed, sla nog even met een sopje door het huis en haal de stofzuiger er ook nog even door. Ook is het super fijn als je in een opgeruimd huis terug komt. Zorg dat de tafels leeg zijn, geen rond slingerend speelgoed van de kids, een leeg aanrechtblad enz ..Dus tip #1 opruimen&schoonmaken!

Planten

De planten laten we ook voor een tijdje achter, dit kan natuurlijk (planten) levens kostten. Dit klinkt misschien wat hard maar tja, als de planten 2 weken niet voorzien worden van een scheutje water kunnen ze uitdrogen. Daarom is het verstandig om hulptroepen in te schakelen. Kijk in je familie of vriendenkring even of er iemand is met groene vingers. En vraag of diegene je planten wil verzorgen tijdens jouw vakantie. Heb je heel veel planten? Zet deze dan allemaal bij elkaar zodat je plantenoppas ze allemaal tegelijk op dezelfde plek water kan geven.

Papierwerk

Niets is vervelender dan thuis komen en bij het open doen van de deur liggen rekeningen of ander papierwerk .. Daar hebben we geen zin in als we net met een uitgerust gevoel thuis komen. Daarom is het handig als je ook hier iemand even voor vraagt. Nu heb je al een plantenoppas dus hé, die wil ook vast zorgen dat de post zich niet opstapeld bij de voordeur. Tip #2 plantenoppas regelen

Tuinfeest

Na een heerlijk welverdiende vakantie gaan we nog niet direct aan het werk. Dus zorg ervoor dat je nét voor je vakantie nog even wat boodschappen in huis haalt. Nu hoor ik je denken, dat is toch niet handig?! Maar op je boodschappenlijstje staat; een bbq pakketje! Leg deze in de vriezer en zo kun je met je kids of vakantielover een heerlijk avondje in de tuin doorbrengen na de vakantie. Heerlijk toch, zo’n afsluiter? Tip #3 bbq proof

En ga jij al binnenkort op vakantie? Onthoud dan deze 4 punten en niets kan dan nog fout gaan!

Hele fijne vakantie!!

 

Leave a Reply

drie × een =

error: Content is protected !!