APPELTJES VAN ORANJE

 

APPELTJES VAN ORANJE | EVELIEN BOLT 

Appeltjes van Oranje is gevestigd aan de Walstraat in Enschede. Dit is dé eetbar van Evelien Bolt, zij is sinds 2010 de trotse en enthousiaste eigenaresse. Nadat ze 9 jaar in de kinderopvang had gewerkt besloot ze haar droom te gaan volgen, en dat was een eigen horecabedrijf beginnen. Ondanks dat ze geen horeca ervaring heeft opent ze in november 2010 haar eetbar! 

Evelien ook wel “mama appel” genoemd is 34 jaar jong en happy mom sinds vorig jaar, een drukke combi dus! Zelf staat ze zo’n 4 dagen in haar eetbar, en heeft 1 avond vrij. Maar ze wordt goed geholpen door haar “appeltjesfamilie" die bestaat uit 1 kok, natuurlijk een keukenhulpje en bediening. Een trouw team waar ze volledig op kan vertrouwen. 

 

 

 

SFEER | VAN BINNEN & VAN BUITEN 

De sfeer die Appeltjes van Oranje uitstraalt is heel huiselijk en gezellig, het voelt als een 2e woonkamer. Hoe dit komt? Evelien heeft tijdens het bezoeken van verschillende steden, en reizen veel inspiratie opgedaan op het gebied van interieur & trends. Begin dit jaar is er dan ook verbouwd en hebben de muren een lekker fris kleurtje gekregen en zijn er panelen van underlayment op de muren gemaakt. Super gaaf! Dit is afgestyled met leuke accessoires. 

De eetbar zit in een leuk straatje in Enschede die je niet meteen zou vinden, maar is zeker de moeite waard om er juist door heen te lopen. Evelien heeft ook bewust gekozen voor dit pand, het is wat “knusser” dan dat je midden op een groot plein zit. Hierdoor is Appeltjes van oranje een echt hippe en gezellige eetbar.

   AAN TAFEL | MENU

Het concept betreft het menu van appeltjes van oranje staat voor het “samen delen” van gerechtjes. Van een carpaccio van gerookte eend tot gefrituurd kokosijs, er staat voor ieder wat wils op het menu. Onlangs stond appeltjes van oranje in het teken van Indonesië. Heerlijke Indonesische gerechtjes die uiteraard samen te delen waren. Heb je een dieet? Geen probleem ze zien het als een uitdaging om jou dan ook met een lach de deur uit te laten gaan! Voor een heerlijk avondje uit eten kun je bij appeltjes van oranje dus zeker terecht, maar heb je nu een vrijgezellenfeest of een babyshower? Hier draait Evelien haar hand niet voor om. Stiekem kan ze ook hier haar creativiteit in kwijt, doormiddel van de perfecte aankleding.      

      “ proef van alles wat op tafel komt, maar vooral belangrijk geniet samen” 

 

 

 

 TOEKOMST | DROMEN 

Evelien en haar man gaan graag op reis, hun droom is wellicht om ooit iets te beginnen in het buitenland. Door dromen te houden creëer je nieuwe kansen .. Maar voor nu staat Evelien samen met haar “appeltjesfamilie” voor jou klaar om je een super gezellige en heerlijke avond te verzorgen. Dus kom snel een keertje langs, bij eetbar Appeltjes van oranje. 

error: Content is protected !!