Hé hallo, ik ben een nieuwe gastblogger bij Tintje Lichter! Ik heet Sanne Wierda, ben 26 jaar, woon samen met mijn vriend én we hebben net de sleutels van ons nieuwe huis gekregen. Over mijn klusavonturen en natuurlijk de inrichting ga ik jullie alles vertellen. Ik kan niet wachten!
Mijn liefde voor interieur heeft denk ik altijd in me gezeten, maar groeide explosief na een snuffelstage bij een interieurarchitect. Ik heb zelfs op het punt gestaan om naar de kunstacademie te gaan, maar kwam erachter dat ik helemaal niet zo creatief was. In ieder geval niet op die manier. Ik was beter met woorden en dus ging ik journalistiek studeren.
Door mijn studie ben ik begonnen met bloggen op loveisthenewblack.nl. Helaas is  het daar de laatste tijd behoorlijk stil omdat ik door mijn fulltime baan gewoon geen tijd heb om te schrijven. En eerlijk: ik heb last van een writers block. Die writers block probeer ik op Tintje Lichter te doorbreken door één keer in de maand jullie over mijn nieuwe huis te vertellen.
Tot snel! Xxx Sanne
error: Content is protected !!