Hi!

Mijn naam is Nathalie van der Meer en ik woon samen met mijn man Niels. Naast mijn familie geniet ik van gezelligheid met vrienden, dansen, mooi weer en lekker eten. Sinds april 2017 ben ik werkzaam als accountmanager bij een juridisch adviesbureau en vanuit sales zorgen we ervoor dat vraag & aanbod bij elkaar komen. Je vraagt je nu misschien af, waar komt je passie voor wonen dan vandaan?

Als puber was ik al in de weer met het verven van mijn kamer, accessoires verschuiven en ook heb ik wel eens de zaag in mijn bed gezet (ouders waren altijd erg blij met mij). Sinds de aankoop van onze nieuwbouwwoning  in 2013 kwam mijn passie voor interieur weer de kop op steken en ben ik gestart met mijn Instagram pagina ‘nathalie_vd_meer’. Ons nieuwe-grote mensen-huis was in het begin even wennen, maar tegelijkertijd waren we ook mega trots. Doordat het een nieuwbouwwoning was, konden we de indeling grotendeels zelf bepalen waardoor het ook echt ons huis is geworden.

We wonen er inmiddels drie jaar en in die tussentijd hebben we al weer veel veranderd. Mijn woonstijl is een combinatie van meerdere stijlen: Scandinavisch, strak, stoer, natuurlijke materialen, vleugje landelijk en contrast.

Ik merk dat als ik meer rust in mijn hoofd heb, ik vaker in huis aan het veranderen ben. Accessoires verplaatsen, maar ook spontane ideeën als bijvoorbeeld een muur verven, de hal veranderen etc. Ons interieur is als een levend iets, dat continue in beweging is. Die bewegingen zal ik meenemen in mijn blogs en ik hoop jullie hiermee te inspireren voor jullie eigen thuis.

error: Content is protected !!