Hallo,

Tintjelichter is opzoek naar nieuwe gastbloggers en daar gingen mijn gedachten.. iets wat ik al heel lang wil, dit is mijn kans, deze moet ik grijpen!
Om te beginnen zal me eerste eens even voorstellen. Ik ben Naomi Vos, 32 jaar en trotse mama van onze prachtige dochter Jaylin.

Ik woon samen met Jaylin en haar papa in een heerlijke hoekwoning in Overijssel ( Zwolle).
In dit huisje ben ik echt nog meer tot de ontdekking gekomen hoeveel liefde ik heb voor interieur en styling. Telkens een verandering, een verfrissende sfeer en een nieuwe look! Wat kan ik hiervan genieten.

Op mijn instagram account @homenaoom deel ik dagelijks foto’s van ons huis en neem ik mijn volgers graag mee in mijn passie voor styling en interieur.
Ik hoop hierbij ook een inspiratie te zijn voor anderen, want naast het stylen van ons huis deel ik ook met veel liefde budgetvondsten, DIY projecten en tekenen.

Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op mijn account! En mocht je naast de interieurfoto’s ook nieuwsgierig zijn geworden naar mijn ‘’privé’’ leven? Kom dan gezellig langs bij @puurnaaom Hier deel ik graag foto’s van voornamelijk mijn 2 grootste liefdes, mijn leven.

Love life , capture the moments.

Liefs,

Naomi

image 18

error: Content is protected !!