ABOUT | MANDY EN HAAR INTERIEUR

ABOUT | MANDY EN HAAR INTERIEUR

Vandaag een interview met Mandy, zij heeft een kleurijk en sfeervol huis. Dit zie je terug op haar Instagram account, elke keer weer vrolijke kiekjes! Ze is 28 jaar en een een liefhebber van interieur, fotografie, ontbijtjes maken, schone witte t-shirts, de geur van het voorjaar, ijsjes, posters met een goede quote, bloemen én groene planten. Ook is ze verslaafd aan mooie kopjes en glazen. Het liefst een tikkeltje fout .. Dit alles klinkt super gezellig toch? Mandy woont in een appartement in het gezellige Almere poort.

Haar appartement is erg licht, dit komt door de glazen pui met openslaande deuren. Deze deuren zijn maar liefst 7 meter breed! Deze deuren leiden naar het balkon waardoor er ontzettend veel licht naar binnen komt. Zo lijkt het appartement nog ruimer. In Almere zijn ze nog volop aan het bouwen waardoor er veel nieuwbouw is, waaronder het appartement van Mandy. “Een lot uit de loterij” zo omschrijft ze haar huis.

De basis van het huis is vooral veel wit, zo is het een mooie lichte ruimte. In de woonkamer staat een mooie lichtgrijze bank, gecombineerd met andere strakkere meubeltjes. Mandy haalt steeds meer natuurlijke elementen in haar huis, zo creëert ze een boho Ibiza stijl die ze zo leuk vind.

Wat is jouw favoriete plek? ” Mijn favoriete plek in huis is toch wel de woonkamer en dan vooral als de open slaande deuren naar het balkon open kunnen in het voorjaar, heerlijk!” Haar favoriete items zijn er 2. Haar vader maakte zelf de eettafel en het hoofdbord achter het bed. Aan het hoofdbord heeft ze van alles gehangen. Onder andere bedlampjes en een lichtsnoer. Er bovenop staan verschillende fotolijsten. Zo is het een super gezellige ruimte!

Woonwensen heeft Mandy ook wel, ooit een huis met een tuin, een gietvloer in de woonkamer én een kookeiland.. maar voor nu wil ze het liefst een mooi nieuwe vloerkleed voor in de woonkamer. Deze kan ze wellicht vinden in 1 van haar favoriete woonwinkels; H&M Home, Ikea, Sissy-boy en Nijhof in Baarn. Ook houd ze van leuke antiek en rommelmarkten. Om al het groen te scoren voor het huis gaat ze graag naar Almeerplant, een tuincentrum bij haar in de buurt.

Ben je ook verliefd geworden op haar huisje? Volg haar dan via Instagram!

 

 

Leave a Reply

5 × 3 =

error: Content is protected !!