Hallo!

Een leuke nieuwe kans; dit is wat ik dacht toen ik te horen kreeg dat ik de nieuwe gastblogger van Tintje Lichter zou worden.
Even voorstellen | Ik ben Kim, 31 jaar en samen met mijn man en dochters (6 en 1 jaar) woon ik in een rijtjeswoning in Cuijk.
Deze hebben wij in 2016 gekocht en laten verbouwen. Het huis is niet heel groot maar wel met een fijne ruime achtertuin en helemaal naar onze smaak verbouwd. Scandinavisch, wit, licht maar warm zou deze smaak omschrijven..
Tijdens de zoektocht naar ons koophuis, de verbouwing en het inrichten daarvan kwam mijn passie voor interieur naar boven. Uren spendeerde ik aan het maken van moodboards. Inspiratie haalde ik van woonbladen, pinterest en vooral Instagram.
In mijn blogs wil ik jullie meenemen naar het heerlijke avontuur van het maken van ons droomhuis en alles wat daar als vrouw/moeder/vriendin/collega bij hoort.
Op @huisje_van_4 zie je mijn huis door de camera van mijn IPhone.
Hopelijk kan ik jullie inspireren en zullen jullie met net zoveel plezier mijn blogs lezen als dat ik beleef tijdens het schrijven!
 Liefs Kim
                                       
error: Content is protected !!